Χρυσό μετάλλιο για το Γιώργο Χατζίνα του ΝΟΑ, στην "30η Athens International Sailing Week 2021".


Συνεχίζει τη συγκομιδή μεταλλίων ο Γιώργος Χατζίνας του Ν.Ο. Αίγινας, αναφέρει σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε πριν από λίγο ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας. Ο αθλητής του ΝΟΑ Γιώργος Χατζίνας συμμετείχε στον διεθνή αγώνα "30th Athens International Sailing Week" που διεξήχθη κατά την περίοδο 4-7/11/2021 στο Φάληρο όρμο και κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο!

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Πρόκειται για το σημαντικότερο διεθνή αγώνα που διεξάγεται στην Ελλάδα, στον οποίο συμμετέχουν περισσότεροι από 500 ιστιοπλόοι από 12 χώρες σε 10 διαφορετικές κατηγορίες σκαφών (ολυμπιακές, παραολυμπιακές και άλλες).

Ο Όμιλός μας, αναφέρει το Δελτίο Τύπου, συμμετείχε φέτος στις κατηγορίες Optimist (με τον Γιώργο Χατζίνα) και ILCA 4 (με τον Γιώργο Μπήτρο). Οι ιστιοδρομίες διεξήχθησαν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες καθώς επικρατούσε άπνοια και τις 4 ημέρες που διήρκησαν οι αγώνες.

Τα αποτελέσματα βρήκαν τον Γιώργο Χατζίνα να πανηγυρίζει την πρώτη θέση και να λαμβάνει το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο της κατηγορίας Optimist και το Γιώργο Μπήτρο,  στην πρώτη του συμμετοχή σε διεθνή reggata στην κατηγορία ILCA 4, να δείχνει ότι στο άμεσο μέλλον θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Χατζίνας κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Optimist. Ο αγώνας του Πανελλήνιου διεξήχθη σε εκ διαμέτρου αντίθετες καιρικές συνθήκες καθώς επικρατούσαν άνεμοι που ξεπερνούσαν κατά πολύ τους 20 κόμβους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Είναι προφανές ότι ο Γιώργος Χατζίνας είναι ένας κορυφαίος αθλητής υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και θα συνεχίσει να καταλαμβάνει τις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα και όπου κληθεί να αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα.

Τέλος, είμαστε πολύ περήφανοι που ένας Αιγινήτης, γαλουχημένος στον Όμιλό μας, συνεχίζει την παράδοση που θέλει τον Όμιλό μας να βγάζει αθλητές (όπως το Δημήτρη Μπήτρο στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και τόσους άλλους στο απώτερο παρελθόν) που, με τις κορυφαίες τους επιδόσεις σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, κάνουν γνωστό το νησί μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, καταλήγει το Δελτίο Τύπου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png