Πρώτες θέσεις για την αγωνιστική ομάδα Laser του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.


Με δύο πρώτες θέσεις και μία τρίτη επέστρεψε η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας από τον αγώνα Αλεξάνδρεια 2010 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών. Ο διασυλλογικός αγώνας αφορούσε σκάφη τύπου Optimist, Laser radial, Laser STD και Laser 4.7. Οι ιστιοδρομίες διεξήχθησαν στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των νεοσοίκων του Ε.Ν.Ο.Α. Η αγωνιστική ομάδα Laser του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας συμμετείχε στον αγώνα με πέντε αθλητές.

Οι δηλώσεις του προπονητή Κωνσταντίνου Χανιώτη στο ραδιόφωνο του Aegina Portal:



Η εμφάνιση της ομάδας της Αίγινας ήταν εξαιρετική αφού κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση με τον Γρηγόρη Γκαρή στην κατηγορία Radial, μία ακόμη πρώτη θέση με την Αλεξάνδρα Λαλιώτη στην κατηγορία 4,7 και μία τρίτη θέση με τον Χρήστο Λεούση που τραυματίστηκε ύστερα από πτώση. Ο Ερρίκος και ο Παναγιώτης Στάθης κατετάγησαν στην 18 και 8 θέση αντίστοιχα. Ο προπονητής της ομάδας Laser Κωνσταντίνος Χανιώτης μίλησε για την επιτυχία και τη σταθερά ανοδική της πορεία στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png