"Αίγινα 2022". Ιστιοπλοϊκός Αγώνας ανοιχτής θάλασσας από τον Ν.Ο.Ε.Φ. Η απονομή της πρώτης ιστιοδρομίας στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.


Το διήμερο Σάββατο 14 Μαΐου και Κυριακή 15 Μαΐου 2022, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης - Φιλίας, διοργάνωσε τον αγώνα "Αίγινα 2022" για σκάφη καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, ORC Non Spinnaker ORC Double Handed. 


Οι ιστιοδρομίες του αγώνα διεξήχθησαν στον Σαρωνικό κόλπο. Οι διαδρομές που πραγματοποιήθηκαν ήταν (α) Φάληρο – Πλατιά - Αίγινα διαδρομή 19 ν.μ. περίπου και (β) Αίγινα – Πλατιά – Φάληρο διαδρομή 20 ν.μ. περίπου.

Το απόγευμα του Σαββάτου 14 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, πραγματοποιήθηκε η βράβευση της πρώτης ιστιοδρομίας ( διαδρομή Φάληρο – Νήσος Πλατιά αριστερά - Αίγινα).

Την βράβευση έκανε ο γνωστός Ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης, που μάλιστα μίλησε για το προσωπικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε και δήλωσε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν ο πρώτος αγώνας που συμμετείχε μετά από αυτό. "Εσείς με ξαναξεκινήσατε" είπε και ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Βασίλη Βιρβίλη και τον Όμιλο που τον έκανε επίτιμο μέλος του.

Την τελετή βράβευσης παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης, ο πρόεδρος του Ν.Ο.Ε.Φ. κ. Βασίλης Βιρβίλης, ο κ. Αλέξανδρος Βότσης μέλος του Δ.Σ. του ΝΟΑ και τα πληρώματα και των σκαφών που συμμετείχαν. Ο έφορος του Ν.Ο.Ε.Φ. ευχαρίστησε τον ΝΟΑ για την βοήθειά του.

Η δεύτερη ιστιοδρομία του αγώνα έγινε σήμερα Κυριακή με ώρα έναρξης στις 11 το πρωί και διαδρομή Αίγινα – Νήσος Πλατιά δεξιά – Φάληρο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png