Χορηγήθηκε η άδεια για την διεξαγωγή του αγώνα "Κύπελλο Γεωργίου Ζαΐμη 2022" στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.


Χορηγήθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας, από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής.  η άδεια διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων κάιτ σέρφινγκ με την ονομασία "Open Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας “Κύπελλο Γεωργίου Ζαΐμη 2022" στις 25-27/06/2022. Το γεγονός επιβεβαίωσε μιλώντας στο Aegina Portal και ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας κ. Νίκος Πτερούδης.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πιο συγκεκριμένα, το έγγραφο της απόφασης αναφέρει τα ακόλουθα: "Τη χορήγηση Αδείας Διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων κάιτ σέρφινγκ στον Ν.Ο.Α., για τους αγώνες με την ονομασία "Open Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας “Κύπελλο Γεωργίου Ζαΐμη2022" στις 25-27/06/2022, που θα διεξαχθούν στον χώρο ο οποίος έχει οριστεί από την αρμόδια οσπονδία και έχει εγκριθεί από την αρμόδια Λιμενική Αρχή για τα όρια χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερείας Αττικής - τηρουμένων των προϋποθέσεων των ανωτέρω σχετικών και του εγκεκριμένου από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αγωνιστικού υγειονομικού πρωτοκόλλου πουαφορά το συγκεκριμένο άθλημα στα πλαίσια της πρόληψης κι αντιμετώπισης του κορωνοϊού, για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν τα εφαρμοζόμενα μέτρα - καθώς και για τους υπόλοιπους αγώνες που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα αγώνων 2022 στο σχετικό έγγραφο Νο. “15.” έως τις 31/12/2022, με την προϋπόθεση ότι ο αδειοδοτούμενος όμιλος εξασφαλίζει πριν από κάθε αθλητική συνάντηση την έγκριση της οικείας Λιμενικής Αρχής.
 
Η παρουσία ή μη θεατών στις αθλητικές συναντήσεις θα ορίζεται - εκτός από την Άδεια Λειτουργίας της κάθε εγκατάστασης – κι από την εκάστοτε ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση περί κανόνων τήρησης αποστάσεων και άλλων μέτρων προστασίας προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού covid-19.
 
Η ασφάλεια διεξαγωγής αυτών των αθλητικών συναντήσεων είναι ευθύνη του συγκεκριμένου αθλητικού σωματείου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα
Νο. “14.” – Νο. “17.”.
 
Ο εν λόγω όμιλος υποχρεούται να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που υποδεικνύονται από την E.I.O. για την ασφάλεια των συμμετεχόντων & των θεατών και εν γένει για την ομαλή και ασφαλήδιεξαγωγή της κάθε αθλητικής συνάντησης.
 
Για την λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας και τάξης, κοινοποιείται αντίγραφο της Αδείας Διεξαγωγής στην οικεία Λιμενική Αρχή, μέσω του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος. Ο αδειοδοτούμενος όμιλος & η διοργανώτρια ένωση/ομοσπονδία υποχρεούνται να ενημερώσουν έγκαιρα την οικεία Λιμενική Αρχή, για οποιαδήποτε αλλαγή ημέρας και ώρας στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Νέα Άδεια Διεξαγωγής αθλητικής συνάντησης εκδίδεται μόνο σε περίπτωση αλλαγής έδρας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png