Ξεκινούν τα καλοκαιρινά ιστιοπλοϊκά camp, για κατηγορίες σκαφών optimist και laser στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.


Από την 1η Ιουλίου έως 15 Αυγούστου ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας ξεκινά τα καθιερωμένα καλοκαιρινά ιστιοπλοϊκά camp, που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω. Θα πραγματοποιηθούν camp για κατηγορία σκαφών optimist και φέτος για πρώτη φορά για κατηγορία σκαφών laser για παιδιά ηλικίας από 15 ετών και πάνω. Επίσης, η πρόκληση αφορά και τους ενήλικες, που θα μπορούν να με laser stratos να γνωρίσουν την θάλασσα και την ιστιοπλοΐα.


Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των συγκεκριμένων δράσεων το Aegina Portal παρακολούθησε την σημερινή προπόνηση των αθλητών του ΝΟΑ, που αν και οι συνθήκες δεν βοήθησαν, λόγω της χαμηλής έντασης του ανέμου, έδειξαν την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας. Για τις ακαδημίες που θα λειτουργήσουν το καλοκαίρι στον ΝΟΑ, στο Aegina Portal μίλησε ο προπονητής κ. Γιάννης Τσουκάτος, που μαζί με τον Ηλία Οικονόμου και τη Στέλλα Κάππου είναι οι προπονητές του Ομίλου.


Ο προπονητής Γιάννης Τσουκάτος είπε: "Σκοπός μας είναι να κάνουμε τα παιδιά, τα μικρά παιδιά, όχι μόνο να αγαπήσουν την ιστιοπλοΐα, να αγαπήσουν τη θάλασσα, να μάθουν να ανταπεξέρχονται σε συνθήκες, καθώς έχουμε να κάνουμε με τα φυσικά φαινόμενα, με τον αέρα με το κύμα, με τη θάλασσα και να μη φοβούνται τη θάλασσα. Μία χώρα όπου έχουμε άπειρα χιλιόμετρα ακτογραμμής, παρόλα αυτά κάθε χρόνο έχουμε πάρα πολλούς πνιγμούς, γιατί οι Έλληνες δεν είναι εξοικειωμένοι με το θαλάσσιο στοιχείο.


Εδώ λοιπόν τα παιδιά θα μάθουν μέσα από το παιχνίδι να λειτουργούν και να μάθουν να κάνουν ιστιοπλοΐα. Σας περιμένουμε όλους, είτε είσαι κάτοικοι της Αίγινας, επίσης οι επισκέπτες της, είτε είστε ξένοι φίλοι μας.

Σας περιμένουμε όλους από 1η Ιουλίου μέχρι 15 Αυγούστου. Τα τμήματα ήδη έχουν αρχίσει να συμπληρώνονται, οπότε όσοι θέλετε μπορείτε, άμεσα να έρθετε να κάνετε προεγγραφή στον Ομιλο, στη γραμματεία του Ομίλου, έτσι ώστε τα τμήματα να μη βρεθεί κάποιο παιδί τελευταία στιγμή και να μην μπορούμε να το εξυπηρετήσουμε".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png