Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας κατηγορίας kitefoil, “Κύπελλο Γεωργίου Ζαΐμη 2022". Η τελετή των απονομών στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.


Με επιτυχία, τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, πραγματοποιήθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Βασιλείου, το τριήμερο 24, 25 και 26 Ιουνίου, ο διασυλλογικός αγώνας της κατηγορίας kitefoil, με την επωνυμία “Κύπελλο Γεωργίου Ζαΐμη 2022". Η τελετή των απονομών έγινε σήμερα το απόγευμα στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας. Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΟΑ ο κ. Παναγιώτης Κλήμης.


Την πρώτη θέσει κατέλαβε ο Αργυριάδης Γιώργος από τον Ναυτικό Όμιλο Ρίου Ιάσων, την δεύτερη ο Αβραμάκος Ευάγγελος από τον Ναυτικό Όμιλο Δηλεσίου και την τρίτη ο Αργυριάδης Κωνσταντίνος από τον Ναυτικό Όμιλο Ρίου Ιάσων. Τις απονομές έκανε ο λιμενάρχης Αίγινας κ. Αργύρης Φραγκούλης.
 
Οι δηλώσεις των τριών πρώτων της διοργάνωσης στο Aegina Portal:
 
Αργυριάδης Γιώργος: "Ήταν πολύ ωραίος αγώνας. Ευχαριστούμε τον Ναυτικό Όμιλο, ευχαριστούμε τον Μπούσουλα τον Γιώργο που έδωσε πολύ πόνο για να το οργανώσει. Το μέρος εδώ είναι τέλειο, ενδείκνυται πάρα πολύ για για kitefoil. Όσες φορές έχουμε έρθει, η δεύτερη φορά τώρα, είναι και η διοργάνωση, αλλά και το μέρος άψογο. Το ευχαριστηθήκαμε είχε και τις τρεις μέρες αέρα και δυνατό αέρα και λίγο αέρα. Κάναμε αρκετές κούρσες, η οργάνωση, οι σημαίες, όλα ήταν άψογα, ελπίζουμε, ανυπομονούμε να ξαναγίνει του χρόνου. Ευχαριστούμε".

Αβραμάκος Ευάγγελος: "Ήρθαμε εδώ στο πανέμορφο νησί σας, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, το επίπεδο φέτος ήταν καλύτερο ever, από τους αγώνες που έχουμε κάνει στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω και τους οργανωτές και το φίλο μου τον Γιώργο τον Μπούσουλα, καθώς και όσους ήταν στο σκάφος και μας παρείχαν υποστήριξη και ασφάλεια".

Αργυριάδης Κωνσταντίνος: "Τρέχω πρώτη φορά φέτος εδώ, είναι πολύ όμορφο μέρος, πολύ ωραίος αγώνας, πολύ καλή διοργάνωση. Είμαστε τυχεροί που παρευρεθήκαμε. Θέλουμε να γίνονται και οι άλλοι τέτοιοι αγώνες γιατί είναι σημαντικό, είναι κίνητρο για εμάς, έτσι ώστε να συνεχίζουμε, να προσπαθούμε και να γινόμαστε καλύτεροι.  Το kitefoil είναι σχετικά καινούργιο στο kite, στην Ελλάδα τουλάχιστον. Στο εξωτερικό γίνονται αγώνες χρόνια τώρα. Είναι πολύ ενδιαφέρον, είναι αρκετά τεχνικό,  πλησιάζει πολύ την ιστιοπλοΐα, ειδικά οι αγώνες του είναι πολύ ωραίοι και σου δίνει μία πολύ όμορφη αίσθηση πάνω στη σανίδα καθώς έχει και αδρεναλίνη, έχει και ταχύτητα και είναι αρκετά απαιτητικό".

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Αετοσανίδας (Hellenic Kiteboarding Association) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας & International Kiteboarding Association.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png