Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας στο Παγκόσμιο της Ταϊλάνδης.


Ξεκίνησε σήμερα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Laser 4.7 στην ζεστή και γεμάτη υγρασία Ταϊλάνδη. Ο καιρός ήταν πολύ καλός και με ευνοϊκό άνεμο αλλά η αδυναμία της Επιτροπής αγώνων να στήσει σωστά τα σημεία(λόγο του ρεύματος κυρίως που είναι πολύ ισχυρό στην περιοχή), εξανάγκασε τους 120 ιστιοπλόους που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα σε δίωρη αναμονή στο χώρο του υγρού στίβου των αγώνων μέχρι να δοθεί τελικά η εκκίνηση της δοκιμαστικής ιστιοδρομίας. Ο καιρός ήταν ΝΔ διεύθυνσης και 8 κόμβων έντασης.

Στον αγώνα  λαμβάνουν μέρος εννέα Έλληνες αθλητές ανάμεσα τους και οι αθλητές του Ν.Ο.ΑΙΓΙΝΑΣ και μέλη της προεθνικής  ομάδας: Γρηγόριος Γκαρής (κατηγορία αγοριών έως 18 ετών), Παναγιώτης Στάθης (κατηγορία αγοριών και κοριτσιών κάτω των 16 ετών-mixed) και Αλεξάνδρα Λαλιώτη (κατηγορία γυναικών έως 18 ετών).  Μετά το  πέρας της δοκιμαστικής κούρσας  και ενώ τα περισσότερα σκάφη  δεν την τερμάτισαν αφού θεωρείται  γρουσουζιά για τους ιστιοπλόους  να τερματίσουν την δοκιμαστική κούρσα, οι νεαροί ιστιοπλόοι τιμήθηκαν με την παρουσία ενός ελέφαντα και τεσσάρων κλόουν για την παρουσία των οποίων είχαν φροντίσει οι διοργανωτές του αγώνα, καθώς και για την τελετή που ακολούθησε συνοδείας φαγητού.  Η συνέχεια και το πιο ενδιαφέρον ‘κομμάτι’ έπεται αύριο που ξεκινάνε οι κούρσες του αγώνα και θα αναδείξουν μετά την ολοκλήρωση τους τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Η Γκαρή Νατάσα στην Εθνική Ομάδα Optimist 2010 - Δελτίο Τύπου
Με μεγάλη περηφάνια  σας ανακοινώνουμε ότι στην κατηγορία σκαφών τύπου OPTIMIST πέρασε επάξια στην Εθνική Ομάδα 2010 η αθλήτρια μας ΓΚΑΡΗ ΝΑΤΑΣΑ και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Optimist που θα γίνει στις 2-10 Ιουλίου 2010 στο Kamien Pomorski –Πολωνία με μεγάλες πιθανότητες για διάκριση. Αναλυτικά  στην τελική πρόκριση που έγινε στις 28 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2010 στο Φαληρικό Δέλτα (E.I.O.)και συμμετείχαν τα 121 καλύτερα σκάφη απ’ολη την Ελλάδα ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας έλαβε μέρος με 3 αθλήτριες . Από τα τελικά αποτελέσματα μόνο οι πρώτοι 12 αθλητές θα περνούσαν στην Εθνική Ομάδα. Να αναφέρουμε ότι άτυχοι στάθηκαν οι αθλήτριες μας η ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΒΕΡΑ και η ΛΑΛΙΖΑ ΔΑΝΑΗ που την πρώτη μέρα του αγώνα δεν κατάφεραν να είναι μπροστά στη βαθμολογία  και επηρεάστηκε έτσι η απόδοση τους και το τελικό αποτέλεσμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png