Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Γιώργος Μπήτρος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA 4 2022! Πρωτιά στην κατηγορία U18. Εξαιρετική η εμφάνιση της αγωνιστικής ομάδας.

20220911_125231-00.jpg

Επιστροφή στις υψηλές θέσεις για τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας, με τον αθλητή του ομίλου Γιώργο Μπήτρο να κατακτά την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA 4 2022. Πιο συγκεκριμένα, το διήμερο από 5 έως 9 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA 4 2022, για αθλητές από 12 έως 17 ετών.


Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αιγίου, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αιγιαλείας. Ο Γιώργος Μπήτρος κατέκτησε την τρίτη θέση με 45 καθαρούς βαθμούς. Μάλιστα είναι αξιοσημείωτο ότι στην κατηγορία U18 κατέκτησε τη πρώτη θέση.

Στους αγώνες συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα laser του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας με τους αθλητές της κατηγορίας U16 Παίδων: Δημόπουλο Παναγιώτη, Οικονόμου Νεκτάριο, Χαλδαίο Δημήτριο, Λορέντζου Λυδία και Γκαρή Δήμητρα, που έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση.

Ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας Γιάννης Τζουκάτος δήλωσε για τον αγώνα: "Μία επιτυχημένη χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς στo Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser ILCA 4, που ολοκληρώθηκε πριν δύο μέρες, ο Γιώργος ο Μπήτρος κατέκτησε την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της γενικής κατηγορίας, ενώ όλη η ομάδα μας, που αποτελείται από τα υπόλοιπα παιδιά, από τη Λυδία, τον Παναγιώτη, τον Δημήτρη, τη Δήμητρα και τον Άρη, έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση.

H ομάδα αυτή η νεοσύστατη, είναι μικρά παιδιά είναι καινούργια παιδιά και δώσανε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Oι επόμενοι στόχοι μας μετά από αυτό το πανελλήνιο είναι πάρα πολύ ψηλά, με κορυφαία διοργάνωση το παγκόσμιο της κατηγορίας ILCA 4, που θα γίνει το 2023 στο Βόλο".

Ο πρόεδρος του ΝΟΑ Νίκος Πτερούδης, μεταξύ άλλων, είπε: “Ο Γιώργος Μπήτρος βγήκε στην ηλικία πρώτος και στο γενικό βγήκε τρίτος. Οι υπόλοιποι πλασαρίστηκαν πάρα πολύ καλά, κατά τη γνώμη μου, με το χρόνο που είχαν προπονήσεων και λοιπά. Ελπίζω ότι στους επόμενους αγώνες θα πάνε όλοι καλύτερα και θα πάρουν και οι άλλοι θέσεις πολύ κοντά στις πρώτες. Αυτό ήθελα να πω και θέλω να σας πω ότι ξαναγύρισε ο Ναυτικός Όμιλος της Αίγινας".

Ο Γιώργος Μπήτρος δήλωσε: "Πριν τρεις μέρες γυρίσαμε από το πανελλήνιο στο Αίγιο, όπου καταφέραμε να γυρίσουμε ένα αισιόδοξο αποτέλεσμα, κατακτώντας την 3η θέση γενικής και πρώτη θέση στα Under 18. Eίμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια μου, κατάφερα και τις τρεις - τέσσερις μέρες να κυνηγάω την πρώτη θέση. Δυστυχώς την τελευταία μέρα δεν καταφέραμε να κάνουμε κούρσες".

Ξεκινούν τα τμήματα αρχαρίων για παιδιά ηλικίας 7 έως 10 χρονών.

Τέλος ο προπονητής απηύθυνε κάλεσμα στους γονείς: "Το επόμενο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε τα καινούργια τμήματα αρχαρίων εδώ στον όμιλο μας για παιδιά ηλικίας από 7 έως 10 χρονών.

Καλούμε όλους τους γονείς που έχουν παιδιά σε αυτή την ηλικία να τα φέρουν, να κάνουν ένα δοκιμαστικό το επόμενο Σάββατο και την επόμενη Κυριακή, για να γνωρίσουν τα παιδιά τη θάλασσα την ιστιοπλοΐα, να παίξουν και να δουν πόσο ωραίο είναι το άθλημα μας. Σας περιμένουμε όλους!".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png