Δεύτερη ημέρα για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στο Παγκόσμιο της Ταϊλάνδης.


Δεύτερη μέρα των αγώνων η σημερινή και η Ελληνική αποστολή σε γενικές γραμμές έπεσε σε απόδοση. Δεν παύουν όμως να πρωτοστατούν στις πρώτες θέσεις του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ο άνεμος ήταν λίγο δυνατότερος από χθες και λίγο αριστερότερα με διεύθυνση Ν-ΝΔ έντασης 14-17 κόμβων ανά ώρα.

Εκείνη που σημείωσε την καλύτερη εμφάνιση και σκαρφάλωσε στη πρώτες θέση της γενικής κατάταξης βαθμολογίας στην κατηγορία των κοριτσιών είναι η Αλεξάνδρα Λαλιώτη. Η αθλήτρια του Ν.Ο.Αίγινας έφερε στην πρώτη ιστιοδρομία την πέμπτη θέση και στην δεύτερη ιστιοδρομία την δεύτερη με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης.

Ο Γρηγόριος Γκαρής τερμάτισε στην 21η και 27η θέση με αποτέλεσμα να ανέβει στην γενική βαθμολογία από 2ος που ήταν χθες και o Παναγιώτης Στάθης είχε πρόωρη εκκίνηση με αποτέλεσμα να χρεωθεί πολλούς βαθμούς ποινής, ενώ στην επόμενη ιστιοδρομία κατέλαβε την 5η θέση.

"Είμαστε ακόμα όμως στην δεύτερη μέρα και υπολείπονται άλλες τέσσερις ημέρες που μπορούν να συμβούν τα πάντα. Ελπίζω το καλύτερο για λογαριασμό των Ελλήνων αθλητών" δήλωσε ο προπονητής Κωνσταντίνος Χανιώτης στο Aegina Portal.