4ος ο Παναγιώτης Στάθης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser 4.7


Με τις αποσκευές τους γεμάτες από ικανοποίηση και χαρά, για την εξαιρετική παρουσία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser 4.7 Νέων και Νεανίδων στη Pattaya της Ταϊλανδής επιστρέφουν αύριο Σάββατο στην Ελλάδα οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας που έλαβαν μέρος στη μεγάλη διοργάνωση. Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας Παναγιώτης Στάθης μας χάρισε το βραβείο τις 4ης θέσης στη κατηγορία mixed κάτω των 16 ετών.

Η Αλεξάνδρα Λαλιώτη κατέλαβε τη 9η θέση στη κατηγορία Νεανίδων κάτω των 18 ετών, ενώ ο Άκης Γκαρης τη 16η θέση στη κατηγορία Νέων κάτω των 18 ετών. Στους αγώνες έλαβαν μέρος σύνολο 119 αθλητές από 26 χώρες, από όλο τον κόσμο. Σε ανακοίνωση του ο Ναυτικό Όμιλος Αίγινας θέλει να ευχαριστήσει τους αθλητές του, που μαζί με τον  προπονητή τους Κώστα Χανιώτη, τους έκαναν περήφανους, δίνοντας την ευκαιρία να ακουστεί ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας σε όλο τον κόσμο. Συγχαρητήρια παιδιά!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png