Τέσσερις αθλητές του ΝΟΑ διεκδικούν θέση στην Εθνική Ομάδα Optimist.

DSC_0233-00.JPG
Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον Ναυτικό όμιλο Αίγινας την Κυριακή στο περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών στην κατηγορία optimist που διεξήχθη στο Ναυτικό Όμιλο Βούλας, υπό πολύ αντίξοες συνθήκες ιδιαίτερα την τελευταία ημέρα των αγώνων. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο Λάμπρος Χατζίνας, ο Στέλιος Χριστοδούλου, ο Νεκτάριος Γεωργίου και ο Κωστής Γεωργίου, είναι οι  τέσσερις αθλητές του ομίλου μας που πήραν το εισιτήριο για να διεκδικήσουν μια θέση στην Εθνική ομάδα, στην πρόκριση που θα γίνει τον Μάρτιο στις εγκαταστάσεις της ομοσπονδίας στην Καλλιθέα. Τα παιδιά που συμμετείχαν ήταν επίσης η Άννα Πέππα, η Μαρία Δημόπουλου και ο Γιώργος Πέππας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η ομάδα είναι ηλικιακά under 13, όταν στην κατηγορία συμμετέχουν και παιδιά που είναι 15 χρονών.

Η επιτυχία αυτή έρχεται σε συνέχεια της 3ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα LASER του Γιώργου Μπήτρου τον Σεπτέμβριο, επιβεβαιώνοντας την πρόοδο στην οποία βρίσκεται ο ναυτικός όμιλος Αίγινας.

Τα μαθήματα για νέους ιστιοπλόους από 7 χρονών γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή και νέες σειρές ξεκινούν κάθε μήνα.  Ειδικά για τις διακοπές των Χριστουγέννων θα υπάρχουν νέα ταχύρρυθμα τμήματα.

Με πληροφορίες από Δελτίο Τύπου του ΝΟΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png