Ο Γιώργος Μπήτρος θα αγωνιστεί τον Μάρτιο για την πρόκρισή του στην Εθνική Ομάδα, μετά από πολύ καλή εμφάνιση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών.

20220611_145356-giorgos-bigros.jpg

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών ILCA4 (LASER 4.7) που διοργανώθηκε από τον ΝΟΕΦ και ολοκληρώθηκε την Κυριακή, ο αθλητής του ΝΟΑ Γιώργος Μπήτρος, κατέλαβε την 4η θέση και πήρε το εισιτήριο, που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει και να διατηρήσει την θέση του στην Εθνική Ομάδα. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο του 2023. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Ο Γιώργος Μπήτρος επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης και της πρώτης στα u18 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο στο Αίγιο, βρίσκεται και πάλι πολύ κοντά στα μετάλλια, αναφέρει η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, αποδίδοντας μία ακόμη μεγάλη επιτυχία στον αθλητή του. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png