Προπονητικό camp της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, με τον Ολυμπιονίκη Αναστάσιο Μπουντούρη, στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.

20230219_113632-noa.jpg

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου 2023, το προπονητικό camp της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας, για τους αθλητές της κατηγορίας ILCA4. 


Ο τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίας κ. Αναστάσιος Μπουντούρης, ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής, σε συνεργασία με τον προπονητή του ΝΟΑ Ηλία Κατσόρχη, μύησε τους αθλητές στα μυστικά της ιστιοπλοΐας, δίνοντας το έναυσμα για νέες επιτυχίες.

Παρών στο camp ήταν, επίσης, ο υπεύθυνος περιφέρειας της ομοσπονδίας κ. Γιώργος Παπαστεφάνου, που μαζί με το Δ.Σ. του Ομίλου έθεσαν τους επόμενους στόχους για την περαιτέρω ανάπτυξη του σωματείου. Το ραντεβού ανανεώθηκε για ακόμα ένα camp, για τους αθλητές της κατηγορίας optimist.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png