Αφανούς Ναύτου - Κύπελλο Μπενάκη

Δύο τρίτες θέσεις για την ομάδα Laser του N.O. Αίγινας

lazer-00 Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας με την επωνυμία «Κύπελλο Μπενάκη – Αφανούς Ναύτου» στο Φαληρικό όρμο με συμμετοχές από όλες τις κατηγορίες: Optimist αγόρια, Optimist κορίτσια, Laser Standard, Laser Radial, Laser Radial 4,7, 470, 420. Διοργανωτής ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος. Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας πήρε μέρος στον αγώνα με δύο σκάφη στην κατηγορία Laser Radial.

Οι αγώνες έγιναν με 6 ιστιοδρομίες συνολικά, μέσα από τις οποίες ο δικός μας Χρήστος Λεούσης κατετάγη πέμπτος over all και τρίτος στους έφηβους. Η Παναγιώτα Κρητικού κατετάγη 12η στο over all και τρίτη στην κατηγορία της.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας τα πήγε πολύ καλά κερδίζοντας δύο τρίτες θέσεις σε 48 συνολικά σκάφη, από 17 διαφορετικούς ομίλους.

Οι καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν: το Σάββατο έπνεαν άνεμοι μέτριας έντασης, ενώ την Κυριακή είχε μπουνάτσα. Μόνο στην τελευταία κούρσα και των δύο ημερών έβγαλε μπουκαδούρα, δημιουργώντας έτσι καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες.

Ο προπονητής της ομάδας laser Κωνσταντίνος Χανιώτης με μεθοδική δουλειά, αναδεικνύει τα προτερήματα και τα ταλέντα των αθλητών του στοχεύοντας πάντα σε υψηλές θέσεις.