Το χρώμα της νίκης είναι ασημένιο!

noa-n-00 Ολοκληρώθηκαν στο Φαληρικό όρμο τα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των ιστιοπλοϊκών ολυμπιακών κατηγοριών, που ξεκίνησαν στις 24 και ολοκληρώθηκαν στις 28 Οκτωμβρίου, εκτός των star και yngling. Στους αγώνες πήρε μέρος και ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας στην κατηγορία laser radial εφήβων. Στη συγκεκριμένη κατηγορία πήραν μέρος 87 σκάφη και έγιναν 4 κούρσες. Η άπνοια και ο ασθενής νότιος – νοτιοδυτικός άνεμος ήταν τα κύρια στοιχεία των αγώνων από πλευράς καιρικών συνθηκών.

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου της Αίγινας ήταν πολύ συγκροτημένη καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων και είχε μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους ναυτικούς ομίλους. Με τις οδηγίες και τις συμβουλές του προπονητή της ομάδας μας Κωνσταντίνου Χανιώτη και το καλό ταξίδεμα του σκάφους του, ο Μανώλης Κοντοβράκης είναι από χθες αργυρός νικητής και δεύτερος πανελληνιονίκης της κατηγορίας του. Ενώ και ο μικρότερος Χρήστος Λεούσης κατάφερε να πλασαριστεί κοντά στη δεκάδα καταλαμβάνοντας την 11η θέση. Θετική κρίνεται και η 6η θέση της Παναγιώτας Κρητικού στις νεάνιδες ανάμεσα σε 40 συμμετοχές.

Ο Κωνσταντίνος Χανιώτης που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Κρήτη συμμετέχοντας στους αγώνες για το πρωτάθλημα Νοτίου Ευρώπης στην κατηγορία J24 δήλωσε στο Aegina Portal: "Αυτόν τον αγώνα τον περιμέναμε ολόκληρη τη χρονιά και προετοιμαστήκαμε σκληρά για αυτόν. Η επιτυχία του Μανώλη Κοντοβράκη είναι πολύ σημαντική. Νιώσαμε όλοι μας απίστευτα συναισθήματα χαράς, η επαφή με την ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια του πανελληνίου τολμώ να πω ότι ήταν κάτι το πρωτόγνωρο".