
Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Αιγινήτισσας Καλλιόπης Γκαρή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ILCA 6 Youth & U17, το οποίο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ν.Α.Ο. Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.
Από το Ενημερωτικό Δελτίο, στο Aegina Portal Talk Radio
Η νεαρή αθλήτρια κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία U17, επιβεβαιώνοντας το υψηλό αγωνιστικό της επίπεδο και αποδεικνύοντας ότι συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλήτριες της ηλικιακής της κατηγορίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Με ωριμότητα, συνέπεια και μαχητικότητα, η Καλλιόπη Γκαρή στάθηκε επάξια απέναντι στον έντονο ανταγωνισμό, πραγματοποιώντας μια ιδιαίτερα σημαντική εμφάνιση σε μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις της κατηγορίας.
Οι αγώνες διεξήχθησαν κυρίως με μέτριας έντασης ανέμους, ενώ μόλις δύο ιστιοδρομίες πραγματοποιήθηκαν με δυνατό αέρα. Οι διαφορετικές αγωνιστικές συνθήκες δημιούργησαν ένα απαιτητικό και πολυδιάστατο περιβάλλον, απαιτώντας από τους αθλητές και τις αθλήτριες υψηλό επίπεδο προσαρμοστικότητας και αγωνιστικής συγκέντρωσης.
Η Καλλιόπη Γκαρή προπονείται στις εγκαταστάσεις του ΝΟΠΦ, υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου προπονητή στην κατηγορία ILCA, Νίκου Χρυσού.
Η 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποτελεί μία ακόμη σημαντική επιτυχία στην πορεία της και επιβεβαιώνει τη συστηματική και ποιοτική δουλειά που γίνεται σε επίπεδο προπόνησης και αγωνιστικής προετοιμασίας.


