Συμμετοχή της αγωνιστικής ομάδας Laser του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στην πρόκριση της Εθνικής.

Από τις 16-20 Απριλίου διεξάγεται στον Σαρωνικό το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και η πρόκριση της Εθνικής ομάδας ιστιοπλοίας σκαφών Laser 4.7 και Laser RDL αγοριών. Οι αγώνες διεξάγονται απο την Ελληνική Ιστιοπλοική Ομοσπονδία και τα σκάφη φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της. Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας παίρνει μέρος και στις δύο κατηγορίες εκπροσωπούμενος απο τους Γρηγόριο Γκαρή, Παναγιώτη Στάθη και Ερρίκο Στάθη στην κατηγορία Laser 4.7, ενώ στην κατηγορία Laser Rdl αγωνίζεται ο Χρήστος Λεούσης. Προπονητής της ομάδας είναι ο Κωνσταντίνος Χανιώτης.

Η ομάδα αυτή μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες στο παρελθόν σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο και το ίδιο ευχόμαστε να συμβεί και τώρα..
Όλοι οι αθλητές του Ν.Ο.Αίγινας προκρίθηκαν στα τελικά τιης διοργάνωσης και μετά απο 2 μέρες αγώνων με δυνατό βόρειο άνεμο, ο Παναγιώτης Στάθης βρίσκεταΙ στην 2η θέση παίδων και 5η θέση γενικής κατάταξης, ο Γρηγόριος Γκαρής στην 9η θέση γενικής κατάταξης, ενώ ο Ερρίκος Στάθης στην 9η θέση παίδων και 14η της γενικής κατάταξης. Να σημειωθεί οτι όι θέσεις που αναφέραμε είναι σε σύνολο 147 σκαφών! Στην κατηγορία Laser RDL o Χρήστος Λεούσης βρίσκεται στην 7η θέση εφήβων και 10η γενικής στα 64 σκάφη που συμμετέχουν. Οι αγώνες τελειώνουν την Μ.Τετάρτη. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.