Συμμετοχή της αγωνιστικής ομάδας Laser του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στην πρόκριση της Εθνικής.

Από τις 16-20 Απριλίου διεξάγεται στον Σαρωνικό το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και η πρόκριση της Εθνικής ομάδας ιστιοπλοίας σκαφών Laser 4.7 και Laser RDL αγοριών. Οι αγώνες διεξάγονται απο την Ελληνική Ιστιοπλοική Ομοσπονδία και τα σκάφη φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της. Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας παίρνει μέρος και στις δύο κατηγορίες εκπροσωπούμενος απο τους Γρηγόριο Γκαρή, Παναγιώτη Στάθη και Ερρίκο Στάθη στην κατηγορία Laser 4.7, ενώ στην κατηγορία Laser Rdl αγωνίζεται ο Χρήστος Λεούσης. Προπονητής της ομάδας είναι ο Κωνσταντίνος Χανιώτης.

Η ομάδα αυτή μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες στο παρελθόν σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο και το ίδιο ευχόμαστε να συμβεί και τώρα..
Όλοι οι αθλητές του Ν.Ο.Αίγινας προκρίθηκαν στα τελικά τιης διοργάνωσης και μετά απο 2 μέρες αγώνων με δυνατό βόρειο άνεμο, ο Παναγιώτης Στάθης βρίσκεταΙ στην 2η θέση παίδων και 5η θέση γενικής κατάταξης, ο Γρηγόριος Γκαρής στην 9η θέση γενικής κατάταξης, ενώ ο Ερρίκος Στάθης στην 9η θέση παίδων και 14η της γενικής κατάταξης. Να σημειωθεί οτι όι θέσεις που αναφέραμε είναι σε σύνολο 147 σκαφών! Στην κατηγορία Laser RDL o Χρήστος Λεούσης βρίσκεται στην 7η θέση εφήβων και 10η γενικής στα 64 σκάφη που συμμετέχουν. Οι αγώνες τελειώνουν την Μ.Τετάρτη. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png