Με δύο πανιά ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας στην Εθνική 2011 και στην κατηγορία των optimist.

Λίγο μετά τις 16:40 σήμερα "έπεσε η αυλαία" των ιστιοπλοϊκών αγώνων για την Πανελλαδική πρόκριση που αφορά στη συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας στην κατηγορία των optimist. Τα αποτελέσματα βρήκαν δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας να "παίρνουν το διαβατήριο" για να συμμετάσχουν στην Εθνική Ομάδα 2011. Οι αγώνες έγιναν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοίκής Ομοσπονδίας και  τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας και ξεκίνησαν την 27 Απριλίου. Συμμετείχαν συνολικά οι καλύτεροι 95 αθλητές, που είχαν προκριθεί από όλη την Ελλάδα και  οι οποίοι είχαν πάρει το εισιτήριο από τα περιφερειακά τους πρωταθλήματα. Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας συμμετείχε με  έξι αθλήτριες, ενώ μία ακόμη, η Τρίμη Ευαγγελίνα, δυστυχώς  δεν κατάφερε να τρέξει λόγω τραυματισμού της παραμονή των αγώνων.

Πρώτη στην κατηγορία των κοριτσιών κατετάγη η Γκαρή Αναστασία (3η στην Γενική κατάταξη) και δεύτερη η ΚΑΛΑΤΖΗ Βαρβάρα (5η γενικής), αθλήτριες οι οποίες θα φέρουν το εθνόσημό της χώρας και εκπροσωπήσουν την εθνική μας ομάδα στο Πανευρωπαικό ή το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας, καθώς αναμένεται η απόφαση της Ομοσπονδίας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στην Πορτογαλία και την Νέα Ζηλανδία αντίστοιχα. Και οι υπόλοιπες αθλήτριες του ΝΟΑ κατέλαβαν υψηλές θέσεις, όπως η Καλατζή Αλίκη που κατετάγη 14η ενώ στην Εθνική μπήκαν οι 12.

Έτσι οι ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας απέδειξαν για μία ακόμη φορά το πολύ καλό επίπεδο που βρίσκεται η αγωνιστική του ομάδα υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ξύπα Γιώργου, ο οποίος είναι και βασικός παράγοντας των επιτυχιών του. Συγκεριμμένα τα αποτελέσματα για τις αθλήτριές του Ομίλου έχουν ως εξής:

Γενική Κατάταξη:
3η Θέση: ΓΚΑΡΗ Αναστασία (1ο κορίτσι)
5η Θέση ΚΑΛΑΤΖΗ Βαρβάρα (2ο κορίτσι)
14η θέση ΚΑΛΑΤΖΗ Αλίκη  (6ο κορίτσι)
20η θέση ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Αννίτα
41η θέση ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Αριάδνη
44 θέση ΛΑΛΙΖΑ Δανάη

Η ομάδα αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στο νησί μας στις 21.40. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΑ συγχαίρει όλα τα παιδιά και στον προπονητή τους για την μεγάλη τους επιτυχία.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png