Παστρικάκεια 2011. Μία ακόμη επιτυχία για το Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.

Τρίτη θέση για τον Παναγιώτη Στάθη του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας σε ένα από τους πιο μεγάλους διασυλλογικούς αγώνες Πανελλαδικά που διοργανώνει μια φορά τον χρόνο η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά και τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος με την ονομασία "Παστρικάκεια". Οι αγώνες διεξήχθησαν  το Σαβ/κο 7-8 Μαΐου 2011 στην θαλάσσια περιοχή έξω από το Μικρολίμανο και συνολικά έγιναν 5 ιστιοδρομίες με ελαφριάς έντασης Νοτιά.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας πήρε μέρος στον αγώνα με τους ιστιοπλόους Παναγιώτη Στάθη και Γρηγόρη Γκαρή και μετά την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας των αγώνων οι αθλητές βρίσκονταν στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Οι ανειλημμένες υποχρεώσεις και τα μαθήματα του Άκη Γκαρή όμως, όπως και των υπολοίπων συναθλητών του Ομίλου (που δεν κατάφεραν να παραστούν) δεν του επέτρεψαν να  αγωνιστεί την Κυριακή όπως θα ήθελε. Έτσι το βάρος του αγώνα και η εκπροσώπηση του πολυνίκη πλέον Ομίλου του νησιού της Αίγινας, έπεσε στις πλάτες του Παναγιώτη Στάθη που μαζί με τον προπονητή του Κωνσταντίνο Χανιώτη έφερε την 3η θέση για τον Ναυτικό μας Όμιλο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png