Παιδιά από ασήμι. Εξαιρετική η εμφάνιση της αγωνιστικής ομάδας laser του ΝΟΑ.

Από τις 9-11 Σεπτεμβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου διοργάνωσε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα νήσων Αιγαίου. Στον αγώνα μετείχαν όλα τα σωματεία των νησιών του Αιγαίου μας  καθώς και αρκετοί όμιλοι από  την Περιφέρεια Αθηνών αφού ο αγώνας ήταν ότι καλύτερο προκειμένου οι αθλητές να κάνουν ποδαρικό ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που μόλις ξεκινάει. Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας παρά τις οικονομικές δυσκολίες του καιρού που διανύουμε, δεν μπορούσε να απουσιάζει από την διοργάνωση. Έτσι για μια φορά ακόμη, αποκλειστικά με την αμέριστη οικονομική υποστήριξη και συμπαράσταση των γονιών των αθλητών που μετείχαν από πλευράς του νησιού, έδωσαν το παρόν! Η ομάδα των Laser του ομίλου με προπονητή τον Κωνσταντίνο Χανιώτη και αθλητές τους Παναγιώτη Στάθη, Λυδία Μακρυωνίτη στα Laser 4.7 , καθώς και την Αλεξάνδρα Λαλιώτη στα Laser RDL που μετά από 1,5 χρόνο αποχής (λόγω της προετοιμασίας της για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση) έδωσαν το παρόν.

Η ομάδα κατέφθασε στην Πάρο το πρωί της Παρασκευής λίγο πριν την εκκίνηση της πρώτης ιστιοδρομίας. Με γρήγορους ρυθμούς ετοιμάστηκαν και απευθείας βρέθηκαν στην περιοχή των αγώνων για να ταξιδέψουν στον θαλάσσιο στίβο των αγώνων και να αναγνωρίσουν τον καιρό. Το σημείο που έστησε η Επιτροπή Αγώνων τον στίβο ήταν κοντά στην στεριά και έτσι ο καιρός είχε πολλά γυρίσματα. Η πρώτη ιστιοδρομία τελικά δόθηκε στις 15.00 με καιρό έντασης 8-15 κόμβους. Πραγματοποιήθηκαν δύο ιστιοδρομίες συνολικά. Την δεύτερη ημέρα των αγώνων οι καιρικές συνθήκες ήταν πιο δυνατές με Βοριά εντάσεως ως και 20 κόμβους. Έτσι η Επιτροπή κατάφερε και διοργάνωσε πέντε ιστιοδρομίες. Την τρίτη και τελευταία ημέρα των αγώνων (Κυριακή) πραγματοποιήθηκαν τρείς ιστιοδρομίες με παρόμοιες συνθήκες έντασης και διεύθυνσης. Έτσι μετά από σύνολο δέκα ιστιοδρομιών οι αθλητές του ομίλου του Ναυτικού ομίλου Αίγινας μεταξύ 30 αθλητών συνολικά κατέκτησαν τα εξής αποτελέσματα:
  • Παναγιώτης Στάθης 2ος στα αγόρια Laser 4.7.
  • Λυδία Μακρυωνίτη 2η στα κορίτσια Laser 4.7.
  • Αλεξάνδρα Λαλιώτη 2η στα κορίτσια Laser RDL.
Eπίσης βραβεύτηκε ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας με τιμητική πλακέτα για την συμμετοχή του στους αγώνες. Ευχόμαστε να βρουν κάποιο υποστηρικτή στην προσπάθεια που καταβάλλουν καθώς ο πήχης σηκώνεται ολοένα και ψηλότερα για το άμεσο μέλλον.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png