Εξαιρετική εμφάνιση του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στο διασυλλογικό αγώνα του κυπέλλου "Ν.Α.Ο.ΕΛΛ. 2011".

Ναυτικός Όμιλος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 12-13/11 ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ελληνικού διοργάνωσε τον αγώνα Κύπελλο Ν.Α.Ο.ΕΛΛ. 2011. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν  στην θαλάσσια περιοχή του Αγ.Κοσμά στο Ελληνικό. Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας δεν μπορούσε φυσικά να μην δώσει το παρόν στην διοργάνωση αφού λόγω της οικονομικής ασφυξίας που κυριεύει την χώρα μας έχουν μειωθεί οι αγώνες Πανελλαδικά ακόμη και στα διασυλ/κα πρωταθλήματα. Οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν ήταν αντίξοες και  τα προβλήματα πολλά… Από ζημιές στην εξαρτία των σκαφών ως και πολλά  παγωμένα μουτράκια που εγκατέλειπαν τον αγώνα αφού ένιωθαν πως οι δυνάμεις τους τα εγκαταλείπουν και έτσι έπαιρναν τον ‘δρόμο’ προς την στεριά. Οι αθλητές του  Ναυτικού μας Ομίλου στα Όπτιμιστ αλλά και στα Λέιζερ έδειξαν καλά προετοιμασμένοι και προπονημένοι και πρωτοστάτησαν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης για ακόμη μια  φορά.

Στα Όπτιμιστ έλαβαν μέρος οι αθλητές: Νατάσσα Γκαρή, Ευαγγελίνα Τρίμη, Βασιλική Κωνσταντονοπούλου, Παναγιώτης Ροδίτης, Αριάδνη Παπαδοπούλου. Ενώ στα Λέιζερ μετείχαν οι αθλητές: Παναγιώτης Στάθης, Ερρίκος Στάθης και Κωνσταντίνος Κατρίδης ο οποίος έδωσε και τον πρώτο του αγώνα στα Λέιζερ αφού είναι καινούργιος στην ομάδα. Μετά την ολοκλήρωση τεσσάρων ιστιοδρομιών στα Όπτιμιστ οι: Νατάσσα Γκαρή και  Ευαγγελίνα Τρίμη πρωτοστάτησαν  στην γενική βαθμολογία αλλά και στην κατηγορία κοριτσιών  χαρίζοντας 4 κύπελλα συνολικά (2 στην γενική κατηγορία και 2 στην κατηγορία κοριτσιών), ενώ άλλα 2 κύπελλα κέρδισαν στην κατηγορία κάτω των 11 ετών η Ευαγγελίνα Τρίμη ξανά αλλά και ο Παναγιώτης Ροδίτης κατακτώντας την πρώτη και δεύτερη νίκη αντίστοιχα. Απολογισμός έξι κύπελλα! Τρία χρυσά και τρία αργυρά.

Στην κατηγορία  των Λέιζερ ο Παναγιώτης Στάθης κατέκτησε  την δεύτερη θέση στην κατηγορία  των Laser 4.7 αγοριών, ενώ ο Ερρίκος Στάθης κατέκτησε την τέταρτη θέση.

Οι προπονητές του  ομίλου: Γιώργος Ξύπας και Κωνσταντίνος Χανιώτης δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των ομάδων τους και ευελπιστούν σε ακόμη καλύτερα μελλοντικά αποτελέσματα. Η απονομή των επάθλων  θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιανουαρίου 2012.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png