Διασυλλογικός αγώνας optimist "Ανδρέας Καψάλης".

adr-kp-noa-00

1η ημέρα διεξαγωγής των αγώνων.

Ολοκληρώνονται αυτή τη στιγμή οι προετοιμασίες των αθλητών στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου της Αίγινας, που θα συμμετάσχουν στον διασυλλογικό αγώνα optimist με την επωνυμία "Κύπελλο Ανδρέας Καψάλης". Οι ιστιοδρομίες θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας θα διαρκέσει δύο μέρες και κάθε μέρα θα διεξάγονται τρεις ιστιοδρομίες. Οι αθλητές συμμετέχουν σε τρεις κατηγορίες: 1) Αγοριών 2) Κοριτσιών 3) Παίδων - κορασίδων.

Η πολύ καλή προετοιμασία και ο οργανωτικός σχεδιασμός του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας έχουν βοηθήσει ώστε η προσέλευση και η προετοιμασία των αθλητών να γίνουν χωρίς προβλήματα.

Το Aegina Portal μίλησε με τον Γενικό Γραμματέα του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας κύριο Κυριάκο Γκαρή ο οποίος μας δήλωσε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή καθώς στον αγώνα θα πάρουν μέρος 83 σκάφη από 15 ναυτικούς ομίλους και συμπλήρωσε ότι όλα μέχρι στιγμής κυλούν ομαλά και σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Το Aegina Portal παρακολουθεί την εξέλιξη των αγώνων και θα σας ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ενημέρωση: Σαβ 10 Μάιος 2008, 12:05

Ενημέρωση: Σαβ 10 Μάιος 2008, 12:35

Οι καιρικές συνθήκες αυτή τη στιγμή στην περιοχή διεξαγωγής των αγώνων είναι ηλιοφάνεια, άνεμος ανατολικής διεύθυνσης με ταχύτητα 9 - 13 μίλια. Σε λίγο θα ξεκινήσει η πρώτη ιστιοδρομία.

Ενημέρωση: Σαβ 10 Μάιος 2008, 02:00 PM


Πραγματοποιείται αυτή την ώρα η πρώτη ιστιοδρομία των αγώνων. Ο άνεμος έχει γυρίσει σε νότια διεύθυνση με ταχύτητα 13 μιλίων.

Ενημέρωση: Σαβ 10 Μάιος 2008, 04:50

 

Αυτή τη στιγμή γίνεται η τρίτη και τελευταία κούρσα για σήμερα. Ο άνεμος βρίσκεται στις 130 μοίρες με ταχύτητα 14-16 μιλίων.

Ενημέρωση: Σαβ 10 Μάιος 2008, 08:55

Ομαλά ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των αγώνων. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εδώ:

(ευχαριστούμε θερμά τη γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας)

2η ημέρα διεξαγωγής των αγώνων.

Ενημέρωση: Κυρ 11 Μάιος 2008, 03:15

Σήμερα οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές από εχθές. Η χθεσινή ηλιοφάνεια έχει δώσει τη θέση της σε έναν νεφοσκεπή ουρανό. Αυτή τη στιγμή γίνεται η δεύτερη κούρσα της ημέρας η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί περίπου σε δεκαπέντε λεπτά. Ο άνεμος είναι στις 280 μοίρες και η ταχύτητα του στα 6 μίλια.

Καθώς η ένταση του ανέμου δεν βοηθά τους αθλητές εξετάζεται αν θα πραγματοποιηθεί η τρίτη ιστιοδρομία ή θα ακυρωθεί.

Ενημέρωση: Κυρ 11 Μάιος 2008, 03:57

Με την ταχύτητα του ανέμου να έχει πέσει στα 3 μίλια, αποφασίστηκε τελικά η αναβολή της τρίτης ιστιοδρομίας. Τα σκάφη θα επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.

Ενημέρωση: Κυρ 11 Μάιος 2008, 09:47

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα του "Κυπέλλου Ανδρέας Καψάλης", υπογραμμίζοντας την οργανωτική αρτιότητα του αγώνα.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εδώ.

(για μία ακόμη φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας για την υποστήριξη που μας παρείχε).