Αργεντινή, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser. Καλό το ξεκίνημα για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.

Θετικό είναι το ξεκίνημα για την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Laser όπου συμμετέχουν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας Παναγιώτης και Ερρίκος Στάθης, με προπονητή της Εθνικής ομάδας τον Κωνσταντίνο Χανιώτη. Η τελετή έναρξης για το "MacLaren Laser 4,7", όπως είναι η επίσημη επωνυμία του αγώνα, έγινε την Κυριακή 1 Απριλίου. Οι πρώτες δύο ιστιοδρομίες έγιναν χθες Δευτέρα, με ηλιόλουστο καιρό, καλή θερμοκρασία και άνεμο 5-6 κόμβους. Αρχικά αγωνίστηκε η κατηγορία των κοριτσιών σε ένα στόλο, ενώ στη συνέχεια τα αγόρια που αγωνίστηκαν σε δύο στόλους: τον κίτρινο και τον μπλε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή ο Ερρίκος Στάθης, μετά τις πρώτες κούρσες βρίσκεται στην 6η θέση της κατηγορίας του. Σήμερα τέταρτη ημέρα της διοργάνωσης (δεύτερη αγωνιστική) οι καιρικές συνθήκες έχουν αλλάξει, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να οδηγήσουν τους αθλητές σε νέα τράπεζα. Θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση για την πορεία των αγώνων και τις θέσεις που καταλαμβάνει τόσο η αποστολή της Εθνικής Ομάδας, όσο και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png