Ο Δήμος Αίγινας βραβεύει τους πρωταθλητές του ΝΟΑ. .

Αθλητές και προπονητές "φτιαγμένοι από χρυσάφι", πολυπρωταθλητές, άνθρωποι που έχουν βάλει ανεξίτηλα τη σφραγίδα τους στην ιστορία του ναυταθλητισμού της χώρας μας και έχουν δημιουργήσει το απόλυτο όνομα κύρους που τους συνοδεύει σε κάθε τους συμμετοχή σε εθνικές ή διεθνείς διοργανώσεις. Είναι οι αγωνιστικές ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, οι ομάδες Laser και Optimist, που εξακολουθούν να γεμίζουν με λάμψη τον ουρανό της Αίγινας, μέσα στο απόλυτα μουντό περιβάλλον της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Οι αθλητές του ΝΟΑ, οι προπονητές τους και η διοίκηση θα πρέπει να συνεχίσουν να σηκώνουν το "βαρύ" όνομα που έχουν δημιουργήσει, κόντρα σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες. Όμως εκεί, στην άκρη του λιμανιού, η δύναμη και η θέληση για σκληρή δουλειά περισσεύει!


Το απόγευμα της Παρασκευής ο Δήμος Αίγινας βράβευσε τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε. Την εκδήλωση προλόγισε ο υπεύθυνος του γραφείου δημοσίων σχέσεων του δήμου κύριος Γιώργος Καλοκέντης και χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, η πρόεδρος του ομίλου κυρία Βίκυ Κοτσάκη και ο λιμενάρχης κύριος Κυριάκος Γκαρής. Στους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και αναμνηστικά διπλώματα, μέσα σε μια γιορτινή, γεμάτη αισιοδοξία ατμόσφαιρα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png