Θρίαμβος για Ναυτικό Όμιλο Αίγινας. Βαλκανιονίκης στην κατηγορία των optimist η Βέρα Καλατζή! .

Στιγμές θριάμβου ζει η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στο Γαλαξίδι, οι αθλητές του οποίου συμμετέχουν στην Εθνική Ομάδα Ιστιοπλοΐας και πιο συγκεκριμένα στο 45ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Η πρωταθλήτρια Ελλάδος στα optimist για το 2012 Βέρα Καλατζή, ετοιμάζεται για μία ακόμη φορά να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στις απονομές που θα γίνουν σήμερα στις 9 το βράδυ. Δίπλα της μία ακόμη χρυσή πρωταθλήτρια, η Νατάσα Γκαρή που κέρδισε τη δεύτερη θέση σε αυτούς τους Βαλκανικούς. Οι δύο μεγάλες αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας έβαλαν το στίγμα τους και σε αυτούς τους αγώνες, κάνοντας τους πάντες να σχολιάζουν με τον πιο θετικό τρόπο την παρουσία τους.

Οι δηλώσεις της κυρίας Μαργκό Στάθη λίγο μετά το θρίαμβο των αθλητών του ΝΟΑ:


Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας συμμετείχε επίσης ο Ερρίκος Στάθης στα Laser 4.7 που μπήκε στην τετράδα. Μία ακόμη σημαντική επιτυχία, καθώς ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα σκληρός. Στο Aegina Portal μίλησε πριν από λίγο το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας κυρία Μαργκό Στάθη, που συνεχάρη τους αθλητές του ομίλου και της Εθνικής Ομάδας για αυτή τη μεγάλη επιτυχία, σχολιάζοντας ωστόσο την έλλειψη στήριξης της αποστολής σε σχέση με άλλες εθνικές αποστολές που συμμετείχαν στους αγώνες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png