Αετός Κορυδαλλού - Α.Ε. Σαρωνικός 3-0. Για την 7η αγωνιστική του Πειραιά.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης. Video Σωτήρης Μπήτρος.
Σε ένα ματς στο οποίο ο Αετός ήταν ανώτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, η Α.Ε Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 από την ομάδα του Κορυδαλλού εκτός έδρας. Το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του Πειραιά ήταν σε γενικές γραμμές καλό, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους 3 πολύτιμους βαθμούς απολύτως δίκαια. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο παιχνίδι, με τον Νίκο Μαριόλη να πιάνει το δυνατό γυριστό μετά από σέντρα του Θεοδώρου, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ στο 10ο λεπτό.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι του Τάκη Αγγελάκη (πρώην τεχνικός της Α.Ε Σαρωνικός), έχασαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σιδηρόπουλου, η μπάλα έφτασε στον Τζιώτη ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Δρυμούση να παίρνει το ριμπάουντ και με δυνατό πλασέ να αναγκάζει τον Μπακόμητρο σε εκπληκτική επέμβαση. Έξι λεπτά αργότερα, ο Τζιώτης με σέντρα από δεξιά βρήκε τον Πέκωφ, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ, και στο 20ο λεπτό μια αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Νεκτάριου Μπακόμητρου, ανάγκασε τον πορτιέρο των γηπεδούχων Καλογερά, να διώξει με δυσκολία σε κόρνερ.

Και φτάνουμε στο 25ο λεπτό, εκεί όπου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σκόρερ τον Σιδηρόπουλο. Ο έμπειρος μέσος με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπακόμητρου, ο οποίος αν και προσπάθησε δεν κατάφερε τελικά να αποκρούσει. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Βουτσινά προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, αλλά την στιγμή της ασφυκτικής πίεσης, δέχτηκαν το 2-0 με σκόρερ τον Δρυμούση στο 42ο λεπτό.

Ο Τριανταφυλλίδης με ωραία κίνηση από αριστερά, έβγαλε τον επιθετικό του Αετού στο 2ο δοκάρι, και εκείνος με γυριστή κεφαλιά σημείωσε το 2-0 για τους κιτρινόμαυρους. Αυτά σε γενικές γραμμές για το πρώτο μέρος, με την επανάληψη να μην είναι τόσο καλή σε θέαμα, αφού πέραν του τρίτου γκολ των γηπεδούχων σε μια ανύποπτη φάση αλλά και 2-3 καλές στιγμές των φιλοξενούμενων, το ματς κύλησε όπως ακριβώς ήθελε η ομάδα του Κορυδαλλού. Το 3-0 του Αετού σημειώθηκε στο 55ο λεπτό με σκόρερ τον Μούτσα, ο οποίος μετά από 'τυφλό' διώξιμο στο χώρο του κέντρου για τους γηπεδούχους, ο έμπειρος φορ βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Μπακόμητρο, και σημείωσε το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αετός Κορυδαλλού συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία, καθώς βρίσκεται μαζί με το Κερατσίνι στην κορυφή της βαθμολογίας, και μάλιστα χωρίς απώλειες. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε Σαρωνικός υποδέχεται τον Άρη Αμφιάλης.

Α.Ε. Σαρωνικόs: Μπακόμητρος Κ, Τζιώτης, Κάτσας (71' Λαγκόζι), Φέκος, Μαριόλης Γ, Γιαννούλης, Πασχάλης, Θεοδώρου (54' Γκιόκα), Μαριόλης Ν, Μπακόμητρος Ν (63' Ρούσσος), Πέκωφ. Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Α.Ε Περάματος-Κερατσίνι 0-3, Ένωση Ρέντη-Αρμενική 2-0, Α.Σ Ποντίων-Φαληρικός 2-1, Δόξα Πειραιά-Ήφαιστος 2-3, Α.Ο Κορυδαλλός-Άρης Αμφιάλης 2-0, Α.Ο.Α.Δ-Α.Ε Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 3-3 και Ίκαρος Καλλιθέας-Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος 4-0.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png