Α.Ε. Σαρωνικός - Α.Ε. Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού 0-1. Για την 27η αγωνιστική του Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 1-0 από την Α.Ε Θύελλα/Αχιλλέα Κορυδαλλού γνώρισε η Α.Ε Σαρωνικός για την 27η αγωνιστική του Πειραιά. Η αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Δραπετσώνας δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας, με την νησιώτικη ομάδα να έχει την ανούσια υπεροχή καθ' όλη την διάρκεια του ματς, με το παιχνίδι να κρίνεται μόλις στο 3ο λεπτό. Πιο συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός των κορυδαλλιωτών Καρακασίδης, εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο λάθος του Νεκτάριου Μπακόμητρου ο οποίος βρέθηκε μόνος στο χώρο ανάμεσα κέντρου και μεγάλη περιοχής της ομάδας του, και αφού πέρασε και τον Κώστα Μπακόμητρο, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Το σοκ του 0-1 λειτούργησε αρνητικά για τους τυπικά γηπεδούχους, αφού παρά την υπεροχή τους σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δεν κατάφεραν να πατήσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, εκτός από 2-3 καλές περιπτώσεις. Στο 12ο λεπτό ο Τζιώτης με ωραία προσπάθεια από δεξιά έβγαλε την παράλληλη με τον Νίκο Μαριόλη να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα η πόρτα της ατυχίας χτύπησε τον 26χρονο φορ, ο οποίος υπέστη θλάση στην γάμπα, με τον νεαρό Γκαρή να παίρνει την θέση του.


Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Αυτά σε γενικές γραμμές συνέβησαν κατά την διάρκεια του α' ημιχρόνου με την Α.Ε Σαρωνικός σαφώς ανώτερη αλλά εκνευριστικά νωθρή στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας, αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ, κλείστηκαν στα καρέ τους θέλοντας έτσι να διαφυλάξουν το πολύτιμο για εκείνους 1-0. Στη επανάληψη το ίδιο σκηνικό. Από τη μία οι γηπεδούχοι να προσπαθούν κυρίως με σέντρες να φτάσουν στην ισοφάριση και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι να παίζουν πίσω από την σέντρα, στοχεύοντας σε ξαφνικές αντεπιθέσεις. Στο 62ο λεπτό χάθηκε η πιο μεγάλη ευκαιρία για την Α.Ε Σαρωνικός να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Κυριακίδης βρήκε δεξιά τον Πασχάλη, εκείνος έκανε την παράλληλη από αριστερά, με τον προωθημένο Γιώργο Μαριόλη ανενόχλητο να μη μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Κατσίμπαλη να αποκρούει εντυπωσιακά. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η αναμέτρηση έδειχνε να τελειώνει, αφού οι φιλοξενούμενοι επέλεξαν ένα παιχνίδι σκοπιμότητας, καθώς καίγονταν για τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να αποφύγουν τα play out. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καθυστερούν όσο μπορούν, με τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βουτσινά να ψάχνουν κυρίως με ανορθόδοξο τρόπο την ισοφάριση. Στα τελευταία λεπτά οι νησιώτες πάτησαν περιοχή με τους αμυντικούς όμως της Θύελλας να αποσοβούν κάθε κίνδυνο. Αρκετά καλή διαιτησία για τον Μιχελή. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από την Ένωση Ρέντη.

Α.Ε Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Τζιώτης (74' Πάλλης), Κάτσας (63' Μπάζια), Σταμπούλογλου, Κυριακίδης, Μαριόλης Γ, Πασχάλης, Ατματσίδης, Μαριόλης Ν (17' Γκαρής), Μπακόμητρος Ν, Γιαννούλης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png