Α.Ε. Σαρωνικός - Ίκαρος Καλλιθέας 2-3. Για την 29η αγωνιστική του Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Σε ένα ματς χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Ίκαρος Καλλιθέας επικράτησε με 3-2 της νεανικής ΑΕ Σαρωνικός η οποία αγωνίστηκε με πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα από την νησιώτικη ομάδα έλειπαν οι Κάτσας, Ατματσίδης, Σκλάβαινας και Γκιόκα, καθώς και ο πρώτος σκόρερ της ΑΕ Σαρωνικός Νίκος Μαριόλης ο οποίος είναι τραυματίας. Τις πολλές και σημαντικές απουσίες των νησιωτών εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η ομάδα της Καλλιθέας, η οποία προηγήθηκε μάλιστα με 3-0. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Καραβός στο 11ο λεπτό, με τον Σκούρτα στο 27 να σημειώνει το 0-2. Αυτό ήταν το σκορ του α' ημιχρόνου, με τους τυπικά γηπεδούχους παρά το νεανικό σχήμα, να δείχνουν γενικά καλά στοιχεία. Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και τρίτο γκολ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μωυσίδη.

Στην συνέχεια και με το σκορ να είναι στο 0-3 ο έμπειρος τεχνικός έριξε ακόμα περισσότερο τον μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών του, περνώντας στον αγώνα τους Θοδωρή Ροδη και Μιχάλη Πιπίνη (ντεμπούτο και για τους δύο). Οι συγκεκριμένοι νεαροί ποδοσφαιριστές μαζί με τους αντίστοιχους που ξεκίνησαν το ματς, παρουσίασαν αρκετά καλά στοιχεία, και έδειξαν ότι μέσα από τις προπονήσεις μπορούν να βοηθήσουν στο άμεσο μέλλον. Μάλιστα συνέβαλαν αρκετά ώστε η ομάδα τους να μειώσει σε 3-2 και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο αρχικά φαινόταν αρκετά δύσκολο. Στο 76ο λεπτό ο Πασχάλης με ωραία γυριστό πλασέ μείωσε σε 1-3, ενώ δυο λεπτά αργότερα ήρθε το 2-3 με σκόρερ τον Σταμπούλογλου. Ο Γιαννούλης με σέντρα σουτ από δεξιά, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Εμμανουήλ με τον 28χρονο αμυντικό να πλασάρει σωστά από κοντά και να δίνει νέο ενδιαφέρον στο ματς. Στα εναπομείναντα 12 συν τις καθυστερήσεις λεπτά, η ποδοσφαιριστές της ΑΕ Σαρωνικός προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, δεν τα κατάφεραν. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο νεαρός Τραϊφόρος ο οποίος είχε γενικά εύκολο έργο. Την επόμενη (30η) και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από την Δόξα Πειραιά.

ΑΕ Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Τζιώτης, Μπάζια (62' Ρόδης Θ), Κυριακίδης, Σταμπούλογλου, Μαριόλης Γ, Πασχάλης, Γιαννούλης, Γκαρής, Μπακόμητρος Ν (77' Πιπίνης) Αβραμίδης (55' Καλαφάτης).
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png