Έναρξη προετοιμασίας για την Α.Ε. Σαρωνικός. Νέος προπονητής ο Θανάσης Μπακόμητρος.


Ρεπορτάζ - Video: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μια νέα κατάσταση εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές προσπαθεί να δημιουργήσει η Α.Ε Σαρωνικός. Η νέα διοίκηση (προσωρινά διοικούσα επιτροπή) μετά και τις τελευταίες εξελίξεις (βλ γηπεδικό, παραίτηση προηγούμενων μελών του Δ.Σ), αποφάσισε παρά τα πολλά προβλήματα να δημιουργήσει μια ομάδα η οποία θα στηρίζεται κυρίως σε Αιγινήτες ποδοσφαιριστές. Ο νησιωτικός σύλλογος μετά και την παραίτηση του προηγούμενου ΔΣ αλλάζει εποχή. Την Δευτέρα το αντρικό τμήμα υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Θανάση Μπακόμητρου ξεκίνησε την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν, η οποία θα βρει την ΑΕ Σαρωνικός να συνεχίζει κανονικά στην Α' Κατηγορία του Πειραιά.

Από το περσινό ρόστερ πέραν από το σύνολο των μεταγραφών, αποχώρησαν και οι Διονύσης Γιαννούλης και Σταύρος Αβραμίδης (αμφότεροι στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου), ενώ προωθήθηκαν σχεδόν όλοι του εφηβικού. Όπως είναι κατανοητό, οι φετινοί στόχοι δεν είναι υψηλοί με τους ανθρώπους του συλλόγου να προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα σύνολο το οποίο θα σταθεί στην Α' κατηγορία χωρίς προβλήματα. Η πρώτη μέρα της φετινής σεζόν ξεκίνησε με αρκετή όρεξη για δουλειά, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δείχνουν αρκετά ευδιάθετοι. Λόγω των έργων στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, η προετοιμασία θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Κυψέλης.

Την επίσημη πρώτη της ομάδας παρακολούθησε από κοντά ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού (Δ.Α.Ο.Α), κος Σταμάτης Μαρμαρινός. Δηλώσεις στην κάμερα του Aegina Portal έκανε ο νέος τεχνικός της Α.Ε Σαρωνικός, Θανάσης Μπακόμητρος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png