Αετός Κορυδαλλού - Α.Ε. Σαρωνικός 3-0. Για την 2η αγωνιστική του Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ανωτερότητα του Αετού Κορυδαλλού πλήρωσε η Α.Ε Σαρωνικός η οποία για την 2η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του Πειραιά ηττήθηκε με 3-0 στο γήπεδο του Κορυδαλλού. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν ισάριθμες ήττες στην πρεμιέρα, με τους γηπεδούχους οι οποίοι και φέτος είναι από τα '΄βαριά χαρτιά' της κατηγορίας, να μην έχουν περιθώρια για νέο στραβοπάτημα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι έφτασαν κοντά στο 1-0 με τον Παπαθανασίου να σημαδεύει από κοντά το δοκάρι του Μπακόμητρου στο 17ο λεπτό.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal

Ότι δεν κατάφερε λίγο νωρίτερα, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός το κατάφερε τελικά στο 24ο λεπτό με όμορφο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από άψογη συνεργασία από εκτέλεση φάουλ. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του α' μέρους, με την ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου να προσπαθεί να φανεί επιθετικά, αλλά και στις δύο προσπάθειες των νησιωτών στην αντίπαλη περιοχή να μη βρίσκουν στόχο. Αμυντικά πέραν την φάση του 1-0, η εικόνα των φιλοξενούμενων ήταν αρκετά καλή, με τους νησιώτες να κλείνουν όσο μπορούν τους χώρους της επίθεσης του Αετού. Μια φάση που στιγμάτισε το πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 21ο λεπτό.

Ο Μαργαρώνης σε μια προσπάθειά του να ανακόψει μια επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων υπέστη διάστρεμμα με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Σταύρο Λορέντζο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έψαξαν από την αρχή το 2-0, το οποίο μετά από αρκετές επισκέψεις στα καρέ του Μπακόμητρου, ήρθε από εκτέλεση φάουλ του Σιδηρόπουλου στο 57ο λεπτό. Ο 32χρονος πολύπειρος μέσος, με αριστουργηματική εκτέλεση, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0, με τα πράγματα να γίνονται πιο απλά για την ομάδα του στην συνέχεια. Από την πλευρά των μπλε του νησιού δεν υπήρχε κάποια ουσιαστική αντίδραση, πέραν του τελευταίου 15λεπτου στο οποίο οι νησιώτες πάτησαν αρκετές φορές την περιοχή του Δρίβα, δίχως όμως αποτέλεσμα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 81ο λεπτό ο Νούχο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αντεπίθεση των γηπεδούχων μετά από κόρνερ των νησιωτών, και βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Μπακόμητρο τον οποίο πλάσαρε εύστοχα.

Το τελικό αποτέλεσμα σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων κρίνεται απολύτως δίκαιο, με τον τεχνικό της Α.Ε Σαρωνικός να κάνει λόγο για έλλειψη λύσεων, ώστε να μπορούσε η ομάδα του νησιού να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς. Διαιτητής ήταν ο Καρυοφίλλης με βοηθούς τους Λυτρίβη και Γιανναράκη.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την Δραπετσώνα. Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Μαργαρώνης (22' λ.τρ. Λορέντζος Στ) (57' Μπάζια), Ρόδης, Αγγελάκης, Γκαρής, Γκιόκα, Μεντάλλιας (78' Μενάγιας), Λαδάς, Χρυσοχόος, Γκοτσούλιας Γ, Πασβαντόπουλος. Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ατρόμητος Πειραιά-Ερμής Κορυδαλλού 0-2, Α.Ε Θύελλα/Αχιλλέας Κορυδαλλού-Αστέρια Δραπετσώνας 0-0, Παννεαπολικός-Δόξα Πειραιά 1-2, Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος-Αμφιάλη 2-3, Δραπετσώνα-Ίκαρος Καλλιθέας 0-0 και Μαύρος Αετός-Ένωση Ρέντη 0-2. Την Δευτέρα θα παίξουν η Οδηγήτρια με το Μοσχάτο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png