Α.Ε. Σαρωνικός - Παννεαπολικός 0-2. Για την 5η αγωνιστική του Πειραιά.


Ρεπορτάζ - video: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 2-0 από τον Παννεαπολικό στο 'Γιάννης Βάζος' της Δραπετσώνας γνώρισε η Α.Ε Σαρωνικός για την 5η αγωνιστική του Πειραιά. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, η ομάδα της Νίκαιας πήρε τους πολύτιμους βαθμούς με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του ματς. Συγκεκριμένα στο 74ο λεπτό με τον Ισαάκ Σαριανίδη και στο 86ο με τον Πανταζόγλου. Η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής πέραν από τα δύο τέρματα στο τέλος δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Δραπετσώνας, σε ένα ματς αρκετά ισορροπημένο. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, ώστε να ανέβει βαθμολογικά.

Μετά το σπουδαίο διπλό στις Τζιτζιφιές κόντρα στον Παντζιτζιφιακό (2-1), η νησιώτικη ομάδα ήθελε την νίκη και για ψυχολογικούς λόγους, εν όψη δύσκολης συνέχειας. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν ήρθε, με την ομάδα του Παννεαπολικού να σημειώνει δύο τέρματα στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, μία χρονική στιγμή που άπαντες έβλεπαν ότι το παιχνίδι θα έληγε στην 'λευκή' ισοπαλία. Δύο στιγμές μερικής αδράνειας των τυπικά γηπεδούχων ήταν αρκετές ώστε να δώσουν την νίκη στους φιλοξενούμενους. Στο 74ο λεπτό ο Σαριανίδης μετά από παράλληλη του Μπεκάκου, βρέθηκε ολομόναχος απέναντι από τον εξουδετερωμένο Μπακόμητρο, και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Σαρωνικός προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί, μάλιστα πάτησαν αρκετές φορές στην περιοχή του Οικονόμου, δίχως όμως αποτέλεσμα. Στο 86ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι σε μια φάση που δεν "μύριζε" κάτι, σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με σκόρερ αυτή τη φορά τον Πανταζόγλου.

Οι αμυντικοί των γηπεδούχων απομάκρυναν την μπάλα από την περιοχή του Μαπκόμητρου, εκείνη έφτασε να διεκδικείται από τον Νεκτάριο Μπακόμητρο και τον Προδρομίδη, με τον πρώτο να ζητάει φάουλ χωρίς όμως να υποδεικνύεται από τον διαιτητή Κωνσταντόπουλο. Στην συνέχεια της φάσης ο Κοκκινάκης βρήκε τον Πανταζόγλου στην πλάτη της άμυνας των νησιωτών, με τον 22χρονο επιθετικό να βρίσκεται απέναντι από τον πορτιέρο της Α.Ε. Σαρωνικός και με άψογο πλασέ να σημειώνει το 0-2. Στο 93ο λεπτό του ματς, λίγο έλειψαν οι γηπεδούχοι να μειώσουν σε 1-2 με πρωταγωνιστή τον Μπάζια. Ο ταλαντούχος μέσος έγινε αποδέκτης της εκπληκτικής κάθετης του Πασβαντόπουλου, με το πλασέ του όμως να αγγίζει το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Παννεαπολικού. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Κωνσταντόπουλου βρήκε την ομάδα της Νίκαιας νικήτρια με 2-0. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από την Αμφιάλη.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Πάλλης, Μεντάλλιας (92' Ρόδης Κ.), Αγγελάκης, Γκαρής, Γκιόκα, Μπάζια, Γκοτσούλιας Γ. (72' Λαδάς), Χρυσοχόος (89' Μενάγιας), Μπακόμητρος Ν. (87' Λορέντζος), Πασβαντόπουλος.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Δόξα Πειραιά-Αστέρια Δραπετσώνας 0-0, Ένωση Ρέντη-Ατρόμητος Πειραιά 1-5, Ίκαρος Καλλιθέας-Αμφιάλη 1-1, Μοσχάτο-Ερμής Κορυδαλλού 2-0, Α.Ε Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Παντζιτζιφιακός 0-2, Αετός Κορυδαλλού-Α.Ε Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 3-0, Δραπετσώνα-Οδηγήτρια 3-0 α.α.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png