Α.Ε Σαρωνικός-Αστέρια Δραπετσώνας 2-1. Για την 6η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος του Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την 4η νίκη της στο εφηβικό πρωτάθλημα πανηγυρίζει από το μεσημέρι του Σαββάτου η ΑΕ Σαρωνικός. Η ομάδα του νησιού επικράτησε με 2-1 των Αστεριών Δραπετσώνας στις Σιταποθήκες, σε ένα ματς αρκετά δυνατό, με τους τυπικά γηπεδούχους να παίρνουν δίκαια την νίκη. Τα γκολ για τους νησιώτες πέτυχαν ο Λουτσιάνο στο 56ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, και ο Θοδωρής Ρόδης στο 69ο με σουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με πέναλτι του Γοντικάκη στο 49ο λεπτό. Αυτή ήταν η 4η νίκη της ομάδας του Μιχάλη Χελιώτη στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου του εφηβικού πρωταθλήματος.

Εκτός από την ΑΕ Σαρωνικός και τα Αστέρια Δραπετσώνας, στον 3ο όμιλο συμμετέχουν επίσης ο ΑΟΚ Φαλήρου, η Αμφιάλη, η ΑΕ Περάματος, και η ιστορική Προοδευτική. Η φετινή παρουσία των μπλε του νησιού στο πρωτάθλημα έρχεται να συνεχίσει την άκρως επιτυχημένη περσινή σεζόν. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των μέχρι στιγμής αγωνιστικών είναι: 1η αγων. Αστέρια Δραπετσώνας-ΑΕ Σαρωνικός 0-3, 2η αγων. ΑΕ Σαρωνικός-ΑΟΚ Φαλήρου 2-1, 3η αγων. Α.Ε. Σαρωνικός-Αμφιάλη 2-2, 4η αγων. ΑΕ Περάματος-ΑΕ Σαρωνικός 0-1, 5η αγων. ΑΕ Σαρωνικός-Προοδευτική 1-3 και ΑΕ Σαρωνικός-Αστέρια Δραπετσώνας 2-1. Έτσι, μετά από 6 αγωνιστικές η ΑΕ Σαρωνικός βρίσκεται στην 2η θέση με 13 βαθμούς. Στην 1η θέση βρίσκεται η Προοδευτική με 16β, ενώ ακολουθούν Αμφιάλη, Α.Ε Περάματος, ΑΟΚ Φαλήρου και Αστέρια Δραπετσώνας.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον ΑΟΚ Φαλήρου, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι φετινοί στόχοι του εφηβικού τμήματος της ομάδας της Αίγινας είναι αρκετά υψηλοί, σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Γκαρή.

Ο υπεύθυνος του τμήματος δήλωσε πως η ομάδα έχει σαν στόχο την κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον όμιλο, την πρόκριση στον β' γύρο και την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Α.Ε Σαρωνικός: Μπουρδουκλής, Ρόδης Κ, Κουμπενάς (73' Γρυπαίος), Στεφανίδης, Πιπίνης, Σαμπάνι, Νάτσης (49' Ρόδης Θ.), Πρέκα (70' Γκαρής), Φεϊζούλα, Ζαντία (40' Στενάι), Καρδάσης (55' Κρομμύδας).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png