Α.Ε Σαρωνικός-Ίκαρος Καλλιθέας 0-2. Για την 7η αγωνιστική του Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 2-0 από τον Ίκαρο Καλλιθέας γνώρισε η Α.Ε Σαρωνικός για την 7η αγωνιστική της Α' κατηγορίας του Πειραιά. Το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Μοσχάτου με την νησιώτικη ομάδα ως τυπικά γηπεδούχο ήταν σε γενικές γραμμές καλό, με το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου να στέκεται αρκετά καλά, να δημιουργεί φάσεις που δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και έφτασαν στο τρίποντο δίχως βέβαια να εντυπωσιάσουν μιας και βρίσκονται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το σκορ άνοιξε στο 30ο λεπτό ο Σταυρόπουλος, ο οποίος μετά από εξαιρετική παράλληλη σέντρα του Συμεωνίδη από αριστερά πρόλαβε την άμυνα των νησιωτών και με ένα δυνατό 'τσίμπημα' στην μπάλα σημείωσε το 0-1 για τον Ίκαρο.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Στην συνέχεια οι κυανοκίτρινοι του νησιού προσπάθησαν να απειλήσουν, και έφτασαν κοντά στο 1-1 με τον Χρυσοχόο. Ο 17χρονος ταλαντούχος επιθετικός είχε στο 36ο λεπτό ένα πολύ δυνατό σουτ με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων Αθανασόπουλο να αποκρούει ενστικτωδώς. Οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Χατζηλιά ξανά πήραν τα ηνία του ματς στην συνέχεια, ελέγχοντας τον ρυθμό μέχρι το τέλος του α' ημιχρόνου, η λήξη του οποίου τους βρήκε μπροστά με 1-0. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την οπισθοχώρηση του Ικάρου και ήταν κυρίαρχοι μεταξύ 50ου και 70ο λεπτού, ενώ είχαν και μια ακόμα καλή ευκαιρία για την ισοφάριση και πάλι με τον Χρυσοχόο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Α.Ε Σαρωνικός βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Αθανασόπουλο, αλλά καθυστέρησε πολύ να πλασάρει, με αποτέλεσμα να χαθεί μια σημαντική ευκαιρία για τον ίδιο και την ομάδα του.

Στο 70ο λεπτό ο Πασβαντόπουλος με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ ελάχιστα έξω από την μεγάλη περιοχή είδε τον γκολκίπερ Αθανασόπουλο να διώχνει με εντυπωσιακό τρόπο σε κόρνερ, και από το 71ο λεπτό και έπειτα οι φιλοξενούμενοι βλέποντας τις συνεχείς επισκέψεις των γηπεδούχων με σκοπό την ισοφάριση, αποφάσισαν να βγουν από τα καρέ τους, ώστε να γίνουν πιο επικίνδυνοι με σκοπό να κυνηγήσουν το γκολ και να 'κλειδώσουν' την νίκη. Αυτό και έγινε λοιπόν, με τους παίκτες του Ικάρου να ανεβάζουν την απόδοσή τους, και να δείχνουν να πατούν καλύτερα στο χορτάρι του γηπέδου του Μοσχάτου, χωρίς όμως να γίνουν επικίνδυνοι για την εστία του Μπακόμητρου. Και φτάνουμε στο 85ο λεπτό, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 2-0 με σκόρερ τον Γεωργαντώνη.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός έγινε κάτοχος της ωραίας σέντρας του Κολοφώτη από αριστερά, και αφού πρώτα έκανε μια προσποίηση, με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Κωνσταντόπουλου βρήκε τον Ίκαρο Καλλιθέας νικητή με 2-0, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι στο α', με τους τυπικά γηπεδούχους να είναι σαφώς πιο βελτιωμένοι στην επανάληψη. Με την ομάδα του Ικάρου αγωνίστηκαν οι Φέκος και Κυριακίδης, οι οποίοι φόρεσαν την περασμένη σεζόν την φανέλα της Α.Ε. Σαρωνικός. Αυτή ήταν η 4η νίκη της ομάδα της Καλλιθέας η οποία είναι αήττητη, ενώ έχει και 3 ισοπαλίες και βρίσκεται στην 3η θέση μαζί με την Αμφιάλη με 15 βαθμούς. Στην 1η θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η Α.Ε Μοσχάτου με 17β, με τον Ατρόμητο Πειραιά να είναι 2ος με 16 βαθμούς. Από την άλλη, η Α.Ε Σαρωνικός βρίσκεται στην 13η θέση με 4 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε Σαρωνικός υποδέχεται την Δόξα Πειραιά.
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Πάλλης (88' Κλέλλης), Μεντάλιας, Αγγελάκης, Γκαρής, Γκιόκα, Γκοτσούλιας, Πασβαντόπουλος, Χρυσοχόος, Μπακόμητρος Ν. (87' Ρόδης), Μπάζια.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος-ΑΕ Θύελλας-Αχιλλέα Κορυδαλλού 3-3, Δόξα Πειραιά-Μοσχάτο 0-0, Ένωση Ρέντη-Αστέρια Δραπετσώνας 3-1, ΑΕ Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Αμφιάλη 1-4, Αετός Κορυδαλλού-Ερμής Κορυδαλλού 2-1, Δραπετσώνα-Ατρόμητος Πειραιά 1-2, Οδηγήτρια-Παννεαπολικός 0-3 α.α.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png