Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Α.Ε. Σαρωνικός 0-0. Για την 9η αγωνιστική του Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα και Α.Ε. Σαρωνικός έμειναν στο 0-0 για την 9η αγωνιστική της Α' κατηγορίας του Πειραιά. Η αναμέτρηση που διεξήχθη στις Σιταποθήκες αναμένεται να ξεχαστεί γρήγορα από τους 50 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να παρουσιάσει κάτι το αξιόλογο. Ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, νωθρό και χωρίς ουσία ποδόσφαιρο, το κύριο χαρακτηριστικό της συνάντησης, με τους φιλοξενούμενους του Θανάση Μπακόμητρου να έχουν μία ελαφριά υπεροχή, που όμως ήταν εξαιρετικά άνευρη.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Οι γηπεδούχοι χωρίς την παραμικρή φαντασία στο παιχνίδι τους, προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως από στημένες φάσεις, με τους κυανοκίτρινους του νησιού να έχουν μια καλή στιγμή στο α' μέρος με τον Χρυσοχόο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στην επανάληψη, οι κόκκινοι οι οποίοι βρίσκονται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία, προσπάθησαν να πάρουν κάπως τα ηνία, αλλά εμφάνισαν πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι τους και δεν απείλησαν την εστία του Μπακόμητρου, πέραν μιας φάσης λίγο πριν το τέλος. Συγκεκριμένα ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων, στην μοναδική καλή στιγμή του Μαύρου Αετού/Ολυμπιάδας στο β' ημίχρονο, είπε 'όχι' στην εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σαραντάκου. Νωρίτερα, ο Γιώργος Γκοτσούλιας είχε μια κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα Στεφανή να αποκρούει. Αυτή ήταν η 3η ισοπαλία της

Α.Ε. Σαρωνικός στο πρωτάθλημα (1 νίκη, 5 ήττες), η οποία την φέρνει στους 6 βαθμούς μετά από 9 αγώνες. Από την άλλη, χωρίς νίκη παραμένει ο Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα καθώς μετά από 9 αγώνες έχεις 3 ισοπαλίες και 6 ήττες. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κουβέλης, ο οποίος είναι αξιολογημένος και είχε διευθύνει τον περσινό τελικό του κυπέλλου Πειραιά ανάμεσα στο Κερατσίνι και τον Αετό Κορυδαλλού στο 'Γ. Καραϊσκάκης', που είχε βρει νικήτρια την ομάδα του Κερατσινίου με 1-0. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός δεν θα αγωνιστεί, καθώς το πρόγραμμα του πρωταθλήματος την φέρνει κόντρα στην Οδηγήτρια, η οποία όμως δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα. Οπότε η ομάδα του νησιού θα πάρει τους 3 βαθμούς άνευ αγώνα. Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Πάλλης, Ρουμελιώτης, Αγγελάκης, Γκαρής, Γκιόκα, Γκοτσούλιας Π. (63' Κλέλλης), Πασβαντόπουλος, Χρυσοχόος, Γκοτσούλιας Γ, Μπάζια (81' Ρόδης Θ.)

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ατρόμητος Πειραιά-Παννεαπολικός 3-0, Α.Ε Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Αμφιάλη 1-3, Α.Σ. Δραπετσώνα-Αστέρια Δραπετσώνας 0-1, Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος-Ερμής Κορυδαλλού 0-2, Αετός Κορυδαλλού-Μοσχάτο 3-1, και Οδηγήτρια-Ίκαρος Καλλιθέας 0-3 α.α. Ο αγώνας ανάμεσα την Δόξα Πειραιά και την Ένωση Ρέντη αναβλήθηκε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png