Α.Ε. Σαρωνικός-Ένωση Ρέντη 1-2. Για την 16η αγωνιστική του Πειραιά. Ήττα και για το εφηβικό τμήμα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 2-1 από την Ένωση Ρέντη γνώρισε το μεσημέρι της Κυριακής η Α.Ε. Σαρωνικός για την 16η αγωνιστική της Α' κατηγορίας του Πειραιά. Η αναμέτρηση του γηπέδου της Νίκαιας (γηπ. Προοδευτικής), η οποία άνοιξε την αυλαία του β' γύρου δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν μέτριο θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του ιστορικού γηπέδου. Στα αγωνιστικά, οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν ιδανικά στο χορτάρι της Νίκαιας και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό της συνάντησης. Ο Καψαλοπόδας με κάθετη από το χώρο μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής πέρασε την μπάλα ανάμεσα στα δύο στόπερ των νησιωτών, με τον Ιντρίζ Μιντρίτα να γίνεται αποδέκτης, και με όμορφο πλασέ να σημειώνει το 0-1. Άμεση ήταν η απάντηση της ομάδας του Θανάση Μπακόμητρου, η οποία με σκόρερ τον Νεκτάριο Μπακόμητρο, έφερε το 1-1 στο 15ο λεπτό.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Ο Γιώργος Γκοτσούλιας με ωραία ενέργεια από αριστερά έβγαλε την παράλληλη, με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή να πιάνει το δυνατό σουτ και να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει πορτιέρο της Ένωσης Ρέντη Σαπάτη. Το γκολ της Α.Ε. Σαρωνικός όπως είναι λογικό έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, με τους τυπικά γηπεδούχους να ψάχνουν την ανατροπή, δίχως όμως αποτέλεσμα. Από την άλλη, η καλά στημένη αμυντικά ομάδα της Ένωσης Ρέντη, δεν επέτρεψε στους μπλε του νησιού να απειλήσουν, πέραν από την φάση του 36ου λεπτού με τον Χρυσοχόο να ολιγωρεί απέναντι από τον Σαπάτα και να χάνει την ευκαιρία για το 2-1. Αυτά συνέβησαν στο α΄μέρος, με τις δύο ομάδες παρά τα δύο τέρματα, να παρουσιάζουν ένα μέτριο θέαμα. Στην επανάληψη περίπου το ίδιο σκηνικό, με τους δύο αντιπάλους να προσπαθούν για το τέρμα που θα του έδινε το προβάδισμα, με τους κυανοκίτρινους πάντως να δείχνουν πιο επικίνδυνοι. Το ματς πλέον είναι στο 80ο λεπτό, με τους τυπικά γηπεδούχους να φτάνουν κοντά στο 2-1 με πρωταγωνιστή τον Πασβαντόπουλο.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έπιασε ένα ευθύβολο σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει πρώτα στα ακροδάχτυλα του Σαπάτη και στην συνέχεια την συμβολή των δοκών, σε μία πολύ σπουδαία ευκαιρία για την ανατροπή. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, έκανε την εμφάνισή της η κούραση στα πόδια των παικτών της Α.Ε. Σαρωνικός, με αποτέλεσμα να βρει την ευκαιρία η ομάδα του Ρέντη να απειλήσει και να φτάσει μάλιστα στο 1-2 στο 83ο λεπτό. Ο Σεφτερίδης με εκπληκτική ενέργεια από δεξιά πέρασε τον Ρουμελιώτη, ο οποίος τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή Ζέρβα παρά τις έντονες διαμαρτυρίες τόσο το ποδοσφαιριστών όσο και του πάγκου της Α.Ε. Σαρωνικός, να δείχνει χωρίς δισταγμό την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Καψαλοπόδας, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Κώστα Μπακόμητρου, διαμορφώνοντας έτσι το 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι. Αυτή ήταν η 6η νίκη της Ένωσης Ρέντη στο πρωτάθλημα (3 ισοπαλίες, 7 ήττες) που την φέρνει στην 7η θέση με 21 βαθμούς. Από την άλλη, η Α.Ε. Σαρωνικός υπέστη την 10η ήττα της (2 νίκες, 4 ισοπαλίες). Η ομάδα του νησιού βρίσκεται στην 13η θέση με 10 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί τον Αετό Κορυδαλλού. 
 
 
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Μαλτέζος (74' Ρουμελιώτης), Μεντάλλιας, Λαδάς (67' λ.τρ. Μαργαρώνης), Αγγελάκης, Γκιόκα, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Γκοτσούλιας Π. (59' Μπάζια), Μπακόμητρος Ν, Γκοτσούλιας Γ. 
 
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου:  Ατρόμητος Πειραιά-Δόξα Πειραιά 2-0, Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Ερμής Κορυδαλλού 0-6, Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος-Παννεαπολικός 1-1, Δραπετσώνα-Αμφιάλη 0-0, Αετός Κορυδαλλού-Ίκαρος Καλλιθέας 1-0, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Μοσχάτο 0-3 και Οδηγήτρια-Αστέρια Δραπετσώνας 0-3 α.α. 
 
Την ήττα με 4-0 από την Α.Ε. Μοσχάτου γνώρισε η Α.Ε. Σαρωνικός για την 1η αγωνιστική της β' φάσης του Εφηβικού Πρωταθλήματος του Πειραιά. Το παιχνίδι που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική, καθώς η ομάδα του Μοσχάτου ήταν εμφανώς ανώτερη και πήρε δίκαια την νίκη. Το παιχνίδι που διεξήχθη στις Σιταποθήκες άνοιξε την αυλαία της β' φάσης, με την ομάδα της Αίγινας να βρίσκεται στον 2ο όμιλο μαζί με Μοσχάτο, Εθνικό, Χαραυγή, Αναγέννηση Μοσχάτου, Νίκη Ρέντη και Ένωση Καμινίων. Την επόμενη αγωνιστική το συγκρότημα του Μιχάλη Χελιώτη αντιμετωπίζει την Νίκη Ρέντη εκτός έδρας. 
 
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπουρδουκλής, Ρόδης Κ (60' Γκαρής), Κουμπενάς, Στεφανίδης, Πιπίνης, Σαμπάνι (60' Καλτσίδης), Αμίρ (49' Ρόδης Θ.), Πρέκα (70' Κρομμύδας), Φεϊζούλα, Λαλάι (70' Χρυσοχόος), Καρδάσης (55' Γρυπαίος).



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png