Α.Ε. Σαρωνικός-Αετός Κορυδαλλού 0-5. Για την 17η αγωνιστική του Πειραιά. Ήττα και για το εφηβικό.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 5-0 από τον ισχυρό τα τελευταία χρόνια Αετό Κορυδαλλού, γνώρισε την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός για την 17η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας του Πειραιά. Η αναμέτρηση που διεξήχθη στις Σιταποθήκες (η ΑΕ Σαρωνικός γηπεδούχος) δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, αφού η ομάδα του Κορυδαλλού κυριάρχησε πλήρως στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, με αποτέλεσμα να φτάσει εύκολα στην νίκη. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό ο Παπαθανασίου. Ο 25χρονος χαφ βρέθηκε απέναντι από τον Κώστα Μπακόμητρο, και με ωραίο πλασέ σημείωσε το 0-1 για τον Αετό. Πέντε λεπτά αργότερα (10’) ήρθε το 0-2 με σκόρερ τον Τσιμιλιώτη, ενώ στο 35ο λεπτό ο 29χρονος φορ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3 με ψηλοκρεμαστό πλασέ, σημειώνοντας παράλληλα το 2ο προσωπικό του γκολ. Ο επιθετικός πλουραλισμός των κιτρινόμαυρων λειτούργησε εξαιρετικά και στο 43ο λεπτό με τον Βασίλη Χατζάκη να σημειώνει το 0-4, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal







Όπως είναι λογικό, το παιχνίδι είχε πρόωρο τέλος, αφού το ήδη μεγάλο σκορ του α’ ημιχρόνου, ήταν δύσκολο να ανατραπεί από την ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου. Από την άλλη ο Αετός πιάνοντας σπουδαία απόδοση, κατάφερε με δυο γκολ στο 10λεπτο να διώξει το αρχικό άγχος, λόγο των μεγάλων στόχων που έχει και φέτος (πρωτάθλημα και άνοδος στην Γ’ Εθνική). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 60ο λεπτό ο Χατζάκης ο οποίος έφτασε τα 11 τέρματα στο πρωτάθλημα. Η 14η νίκη του Αετού στο πρωτάθλημα τον φέρνει ένα βαθμό (43) πίσω από τους πρωτοπόρους Μοσχάτο και Ατρόμητο Πειραιά (44 βαθμούς αμφότεροι). Από την άλλη, η ΑΕ Σαρωνικός παρέμεινε στην 13η θέση, έχοντας 10 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Δραπετσώνα εκτός έδρας.

ΑΕ Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Μαργαρώνης, Σκλάβαινας (85’ Ρόδης Κ), Αγγελάκης, Γκιόκα, Πασβαντόπουλος, Μαλτέζος Αργ. (18’ λ.τρ Μπάζια), Γκοτσούλιας Γ, Χρυσοχόος (64’ Γκοτσούλιας Π.), Πασχάλης, Μεντάλλιας.

Στα άλλα αποτέλεσμα του ομίλου: Δόξα Πειραιά-Παννεαπολικός 0-0, Αμφιάλη-Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος 2-3, Ίκαρος Καλλιθέας-ΑΣ Δραπετσώνα 1-2, Ένωση Ρέντη-Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 5-0, Αστέρια Δραπετσώνας-ΑΕ Θύελλα/Αχιλλέας Κορυδαλλού 0-0, Ερμής Κορυδαλλού-Ατρόμητος Πειραιά 0-1 και Μοσχάτο-Οδηγήτρια 3-0 α.α.

Την ήττα με 5-3 από την Νίκη Ρέντη γνώρισε το πρωί του Σαββάτου η Α.Ε. Σαρωνικός για την 2η αγωνιστική της β' φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος. Το μεγάλο σκορ μαρτυρά ότι έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι στο 'Σταύρος Μελισσουργός', με την ομάδα του Ρέντη να παίρνει τελικά την νίκη. Τα γκολ των νησιωτών πέτυχαν οι Γκαρής, Σαμπάνι και Λουτσιάνο, με τον τελευταίο να αστοχεί σε πέναλτι, και ενώ το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 3-1 για τους γηπεδούχους της Νίκης.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπουρδουκλής, Ρόδης Κ. (70' Χαλδαίος), Κουμπενάς, Στεφανίδης (74' Καλτσίδης), Πιπίνης, Σαμπάνι (72' Βενιέρης), Καρδάσης (50' Γκαρής), Πρέκα (65' Κρομμύδας), Φεϊζούλα, Ρόδης Θ. (75' Γαλάρης), Τσελάι (41' Στενάι).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png