Α.Ε. Σαρωνικός-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 0-3. Για την 24η αγωνιστική του Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Οδυνηρή ήττα για την Α.Ε. Σαρωνικός για την 24η αγωνιστική του Πειραιά. Η ομάδα του νησιού ηττήθηκε με 3-0 από τον Μαύρο Αετό/Ολυμπιάδα στο 'Γιάννης Βάζος' της Δραπετσώνας, σε ένα παιχνίδι αρκετά κομβικό και για τις δύο ομάδες. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου το οποίο παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες, γνώρισε την ήττα από τον Μαύρο Αετό/Ολυμπιάδα, ο οποίος πέτυχε παράλληλα την πρώτη του νίκη στον αγωνιστικό χώρο, καθώς η πρώτη ουσιαστικά νίκη του στο πρωτάθλημα σημειώθηκε την 11η αγωνιστική με την Οδηγήτρια με 3-0 χωρίς αγώνα (Η Οδηγήτρια δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα).

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal






Οι νησιώτες πέραν από τον ψυχωμένο και για άμεση κατάκτηση βαθμών Μαύρο Αετό, είχαν να αντιμετωπίσουν και τις πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα από το παιχνίδι έλλειπαν οι Πασβαντόπουλος, Σκλάβαινας, Ρουμελιώτης, Μαλτέζος Αργύρης, Ρόδης Κώστας, και ο φορμαρισμένος τελευταία Πασχάλης ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Δόξα Πειραιά και αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου δύο εβδομάδες. Επίσης η γνωστή απουσία του μεγάλου άτυχου την φετινή σεζόν Νεκτάριου Μπακόμητρου . Στα αγωνιστικά τώρα, η ποιότητα του παιχνιδιού κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, με τους δύο αντιπάλους να μένουν στο 0-0 μετά από 45 λεπτά. Στην επανάληψη, ο Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα έδειξε να θέλει περισσότερο την νίκη, την οποία και σημείωσε.

Στο 53ο λεπτό ο νεοεισελθών Μαρινάκης με ένα ευθύβολο σουτ από τα 20 μέτρα περίπου έστειλε την μπάλα στο 'παραθυράκι' της εστίας του Μπακόμητρου, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Είκοσι λεπτά αργότερα (73'), ήρθε και η δεύτερη ψυχρολουσία για τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Σαρωνικός. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή του Γκιόκα στον Κασδοβασίλη, ο οποίος ήταν έτοιμος να πλασάρει τον Μπακόμητρο. Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε ο Παπαμιχαήλ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-2. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βενιέρης με την συμπλήρωση 90 λεπτών. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός με ωραίο πλασέ ολοκλήρωσε την εξαιρετική ενέργεια και παράλληλη σέντρα το Παπαδόπουλου από αριστερά. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μαρινάκη, βρήκε σύσσωμη την αποστολή της Α.Ε. Μαύρου Αετού/Ολυμπιάδα να πανηγυρίζει το υπερπολύτιμο εν όψη συνέχειας τρίποντο.

Στην αντίπερα όχθη, είναι λογικό να επικρατεί προβληματισμός για την ομάδα του νησιού, η οποία 'πλήρωσε' τις πολλές και σημαντικές απουσίες παικτών. Χαρακτηριστικό όλων, οι δηλώσεις του τεχνικού Θανάση Μπακόμητρου στο Aegina Portal αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου 0-1 επί του Ίκαρου Καλλιθέας (25 Φεβρουαρίου), όταν είχε κάνει λόγο για 'συγκεκριμένο ρόστερ' και ότι 'ευχή μου είναι να αποφύγουμε τυχόν τραυματισμούς'. Δυστυχώς όμως οι τραυματισμοί δεν έλειψαν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Τάσο Πασχάλη, ο οποίος χτύπησε στον αγώνα με την Δόξα Πειραιά (4 Μαρτίου), την στιγμή που έδειχνε σε εξαιρετική κατάσταση. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση, καθώς αντιμετωπίζει βάση προγράμματος την Οδηγήτρια, η οποία δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα. Οπότε το παιχνίδι θα κατοχυρωθεί στην ομάδα της Αίγινας με σκορ 3-0.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος (85' Στεφανίδης), Πάλλης Π, Μαργαρώνης, Αγγελάκης, Γκιόκα, Γκοτσούλιας Π, Μπάζια, Λορέντζος Στ. (55' Μενάγιας), Γκοτσούλιας Γ, Ρόδης Θ. (90' Κρομμύδας).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ένωση Ρέντη-Δόξα Πειραιά 2-0, Αστέρια Δραπετσώνας-Δραπετσώνα 2-1, Αμφιάλη-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 0-0, Ερμής Κορυδαλλού-Παντζιτζιφιακός 3-1, Παννεαπολικός-Ατρόμητος Πειραιά 0-2, Μοσχάτο-Αετός Κορυδαλλού 2-2 και Ίκαρος Καλλιθέας-Οδηγήτρια 3-0 α.α.

Στην βαθμολογία, ο Ατρόμητος Πειραιά εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Μοσχάτου με τον Αετό Κορυδαλλού και σκαρφάλωσε στην 1η θέση με 62 βαθμούς, αφήνοντας πίσω το Μοσχάτο (2η θέση) με 60β και τον Αετό Κορυδαλλού (3η θέση) με 59β. Στην 4η θέση βρίσκεται ο Ερμής Κορυδαλλού με 54β. Στην μέση της βαθμολογίας και πάνω από την ζώνη των play aout βρίσκονται ο Παννεαπολικός (8ος) με 33 βαθμούς, η Δραπετσώνα (9η) με 32β και η Δόξα Πειραιά (10η) με 30β. Κάτω από την ζώνη των play aout βρίσκονται ο Παντζιτζιφιακός (11ος) με 28 βαθμούς, τα Αστέρια Δραπετσώνας (12η θέση) με 22β, η Α.Ε. Σαρωνικός (13η θέση) με 14β και Μαύρος Αετός/ Ολυμπιάδα (14η θέση) με 12 βαθμούς. Στις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό είναι η Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού (15η θέση) με 12 βαθμούς και η ήδη υποβιβασμένη Οδηγήτρια (16η θέση) με -6.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png