Α.Ε. Σαρωνικός-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 0-3. Για την 26η αγωνιστική του Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα που την μπλέκει σε σοβαρές περιπέτειες γνώρισε το μεσημέρι της Κυριακής η Α.Ε. Σαρωνικός για την 26η αγωνιστική της Α' κατηγορίας του Πειραιά. Το συγκρότημα της Αίγινας ηττήθηκε με 3-0 από την Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού, σε ένα ματς κομβικό και για τις δύο ομάδες. Οι δυο ιστορικές ομάδες βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία, με την Α.Ε. Σαρωνικός να βρίσκεται πριν την αναμέτρηση στην 13η θέση με 17 βαθμούς, με την ομάδα του Κορυδαλλού να είναι 14η με 12β. Να σημειωθεί ότι στην τελική βαθμολογία, από την 11η θέση μέχρι και την 14η οι 4 ομάδες που θα καταλάβουν τις συγκεκριμένες θέσεις, θα δώσουν αγώνες μπαράζ για το ποια από τις συγκεκριμένες θα ακολουθήσει την ήδη υποβιβασμένη Οδηγήτρια (δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα), και την ομάδα που θα τερματίσει στην 15η θέση.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal








Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε εξαιρετικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την ομάδα της Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού να πετυχαίνει σπουδαία νίκη με σκορ 3-0. Η αναμέτρηση που διεξήχθη στο 'Γιάννης Βάζος' της Δραπετσώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό με τον Ξαφάκη. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ από δεξιά, οι αμυντικοί των νησιωτών έδιωξαν με τον Μαρλαφέκα να κάνει νέα σέντρα και τον ανενόχλητο Ξαφάκη στο δεύτερο δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά να βάζει μπροστά την ομάδα του. Αυτό ήταν και το σκορ για το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να εμφανίζονται αρκετά καλοί αγωνιστικά με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ. Στην επανάληψη και ενώ οι περισσότεροι θα περίμεναν την αντίδραση των ποδοσφαιριστών της Α.Ε. Σαρωνικός, οι αντίστοιχοι της Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού ήταν αυτοί που μπήκαν με στόχο να διπλασιάσουν τα τέρματα, ώστε να νιώθουν πιο ασφαλείς για την συνέχεια. Στο 57ο λεπτό μάλιστα έφτασαν στο 0-2 με σκόρερ τον Δρούζα. Ο 27χρονος μέσος των κορυδαλλιωτών, έγινε ο τελικός αποδέκτης του εξαιρετικού συνδυασμού με τον Ξένο και με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μπακόμητρο, σημειώνοντας έτσι το 0-2. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ένα λεπτό (58') αργότερα ήρθε και το 0-3 με σκόρερ και πάλι τον Δρούζα. Μετά από λάθος εκτίμηση της άμυνας της Α.Ε. Σαρωνικός, ο Σωτηρόπουλος ευρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση έπιασε το δυνατό σουτ, με τον πορτιέρο των γηπεδούχων Μπακόμητρο να αποκρούει εντυπωσιακά, και τον Δρούζα να παίρνει το ριμπάουντ, και με όμορφο πλασέ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο γήπεδο της Δραπετσώνας, με τους ανθρώπους της Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού να ξεσπούν αμέσως μετά την λήξη σε 'έξαλλους' πανηγυρισμούς για το πολύτιμο τρίποντο, το οποίο είναι το 2ο μετά από 26 αγώνες (το 1ο με την Οδηγήτρια την 13η αγωνιστική με 3-0 α.α). Από την άλλη, προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των νησιωτών με τον προπονητή Θανάση Μπακόμητρο να βλέπει την ομάδα του σε ένα κομβικό παιχνίδι να μην απειλεί ουσιαστικά τον αντίπαλο. Από το ματς έλλειπαν οι τραυματίες Νεκτάριος Μπακόμητρος και Αντώνης Χρυσοχόος. Στα αξιοσημείωτα, η επανεμφάνιση του Τάσου Πασχάλη με την φανέλα της Α.Ε. Σαρωνικός μετά από κάτι παραπάνω από 20 ημέρες. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός των νησιωτών είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Δόξα Πειραιά στις 4 Μαρτίου, και αγωνίστηκε για 77 λεπτά ενώ έδειξε εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πουλόπουλος, με βοηθούς τους Μηλιδώνη και Καρφή. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Πειραιά εκτός έδρας.


Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Πάλλη, Ρουμελιώτης, Μαργαρώνης, Αγγελάκης, Γκιόκα (68' Στεφανίδης), Πασχάλης (77' Λορέντζος Στ.), Μπάζια (65' Ρόδης Θ.), Γκοτσούλιας Γ, Πασβαντόπουλος, Γκοτσούλιας Π. (60' Μενάγιας).


Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ένωση Ρέντη-Δραπετσώνα 3-1, Μοσχάτο-Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος 5-0, Ίκαρος Καλλιθέας-Ατρόμητος Πειραιά 1-5, Αμφιάλη-Ερμής Κορυδαλλού 1-0, Αετός Κορυδαλλού-Δόξα Πειραιά 3-0, Αστέρια Δραπετσώνας-Παννεαπολικός 1-0 και Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπίάδα-Οδηγήτρια 3-0 α.α.

Στην βαθμολογία (26 αγώνες): 1. Ατρόμητος Πειραιά 68, 2. Α.Ε Μοσχάτου 66, 3. Αετός Κορυδαλλού 65, 4. Ερμής Κορυδαλλού 57, 5. Αμφιάλη 48, 6. Ένωση Ρέντη 39, 7. Ίκαρος Καλλιθέας 39, 8. Δόξα Πειραιά 33, 9. Παννεαπολικός 33, 10. Α.Σ Δραπετσώνας 32, 11. Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος 31, 12. Αστέρια Δραπετσώνας 25, 13. Α.Ε. Σαρωνικός 17, 14. Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 15, 15. Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 15, 16. Οδηγήτρια -6.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί για την Α.Ε. Σαρωνικός: 27η αγωνιστική με Ατρόμητο Πειραιά (εκτός), 28η αγωνιστική με Ερμή Κορυδαλλού (εντός), 29η αγωνιστική με Αστέρια Δραπετσώνας (εκτός) και 30η αγωνιστική με Μοσχάτο (εντός).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png