Ατρόμητος Πειραιά-Α.Ε. Σαρωνικός 6-1. Για την 27η αγωνιστική του Πειραιά.



Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με το βαρύ 6-1 από τον Ατρόμητο Πειραιά επέστρεψε η αποστολή της Α.Ε. Σαρωνικός από το 'Σταύρος Μελισσουργός' του Ρέντη. Το νησιώτικο συγκρότημα είχε εξ αρχής πολύ δύσκολη αποστολή, αφού ο αντίπαλός της είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α' Πειραιά που οδηγεί στην Γ' Εθνική Κατηγορία. Η αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς η ομάδα των Καμινίων ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με τους νησιώτες πάντως να αγωνίζονται με πολλές και σημαντικές ελλείψεις (Ν. Μπακόμητρος, Πασχάλης, Γκιόκα, Χρυσοχόος).

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal







Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι του Στέλιου Βογιατζή δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα, ενώ στα αξιοσημείωτα του αγώνα η πολυφωνία τους στο σκοράρισμα. Χαρακτηριστικά, τα 6 τέρματα που πέτυχαν τα σημείωσαν 6 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Το σκορ άνοιξε ο Δανάσης με κεφαλιά στο 22ο λεπτό μετά από κόρνερ, ενώ στο 37ο λεπτό και πάλι από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων, ο Αγγελάκης με ωραίο γυριστό σουτ σημείωσε το 2-0. Ένα λεπτό (44') πριν το τέλος του α' ημιχρόνου ο Γαβαλάς εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στα καρέ του Κώστα Μπακόμητρου και με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην αρχή της επανάληψης (50') ο Ατρόμητος σημείωσε και 4ο γκολ με σκόρερ τον Μητρόπουλο, και ενώ μέχρι το 70ο λεπτό ο Ατρόμητος έδειχνε να κατεβάζει στροφές, ο Τζωρτζάτος με κοντινό πλασέ στο 70 ανέβασε τον δείκτη στο 5-0, για να έρθει ο Κοντάκος στο 77' με επίσης κοντινό πλασέ να πετύχει το 6-0. Το γκολ της τιμής για την ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου σημείωσε ο Γιώργος Γκοτσούλιας από το σημείο του πέναλτι στο 86ο λεπτό, μετά από ανατροπή του Σταύρου Λορέντζου από τον Γαβαλά. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπανδριόπουλος με βοηθούς τους Σεφέρη και Κεφαλιάκο. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενεί ως τυπικά γηπεδούχος τον Ερμή Κορυδαλλού.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Κρομμύδας, Σκλάβαινας (58' Στεφανίδης), Μαργαρώνης, Αγγελάκης, Ρουμελιώτης, Πάλλης, Πασβαντόπουλος, Γκοτσούλιας Π. (33' Λορέντζος Στ.), Γκοτσούλιας Γ, Μπάζια (64' Ρόδης Κ.).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Δραπετσώνα-Αετός Κορυδαλλού 0-4, Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 0-0, Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος-Ένωση Ρέντη 0-0, Παννεαπολικός-Μοσχάτο 1-4, Αμφιάλη-Αστέρια Δραπετσώνας 3-1, Ερμής Κορυδαλλού-Ίκαρος Καλλιθέας 4-3 και Δόξα Πειραιά-Οδηγήτρια 3-0 α.α.

Στην βαθμολογία: 1. Ατρόμητος Πειραιά 71, 2. Μοσχάτο 69, 3. Αετός Κορυδαλλού 68, 4. Ερμής Κορυδαλλού 60, 5. Ένωση Ρέντη 40, 6. Ίκαρος Καλλιθέας 39, 8. Δόξα Πειραιά 33, 9. Παννεαπολικός 33, 10. Δραπετσώνα 32, 11. Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος 32, 12. Αστέρια Δραπετσώνας 25, 13. Α.Ε. Σαρωνικός 17, 14. Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 16, 15. Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 16, 16. Οδηγήτρια -6.

Στο τέλος του πρωταθλήματος από την 11η θέση μέχρι και την 14η οι ομάδες που θα καταλάβουν τις συγκεκριμένες θέσεις θα δώσουν αγώνες μπαράζ, για το ποια από τις 4 θα ακολουθήσει την ήδη υποβιβασμένη Οδηγήτρια και τον 15ο της βαθμολογίας στην Β' Πειραιά.

Το πρόγραμμα της Α.Ε. Σαρωνικός: 28η αγωνιστική Α.Ε Σαρωνικός-Ερμής Κορυδαλλού, 29η αγωνιστική Αστέρια Δραπετσώνας-Α.Ε. Σαρωνικός και 30η αγωνιστική Α.Ε. Σαρωνικός-Α.Ε. Μοσχάτο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png