Αστέρια Δραπετσώνας-Α.Ε. Σαρωνικός 0-0. Για την 29η αγωνιστική του Πειραιά.


Γράφει  ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με το ισόπαλο 0-0 κόντρα στα Αστέρια Δραπετσώνας επέστρεψε στην Αίγινα η αποστολή της Α.Ε. Σαρωνικός. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, έφυγε από το 'Γιάννης Βάζος' με τον βαθμό της ισοπαλίας, με την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του Πειραιά να είναι εξαιρετικά κρίσιμη για το μέλλον του νησιώτικου συλλόγου στην Α' Κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα, μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου, η Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα με το 'χρυσό' 2-2 στον Κορυδαλλό με τον τοπικό Ερμή, ανέβηκε στους 17 βαθμούς περνώντας (υπερτερεί στην ισοβαθμία) προσωρινά την Α.Ε. Σαρωνικός η οποία μέχρι εχθές είχε 17. Με την σημερινή ισοπαλία, η ομάδα της Αίγινας έφτασε τους 18 βαθμούς, αφήνοντας και πάλι πίσω την ομάδα του Μαύρου Αετού.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Την ίδια ώρα (Σάββατο), η Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού (20β), έφευγε με την ισοπαλία από την Νίκαια κόντρα στην Δόξα Πειραιά (σ.σ 1-1). Πλέον οι τρεις συγκεκριμένες ομάδες (Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού, Α.Ε. Σαρωνικός, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα) κρατούν τις τύχες στα πόδια τους, την επόμενη και τελευταία αγωνιστική. Μετά την ήδη υποβιβασμένη Οδηγήτρια η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει ποια εκ των τριών ομάδων θα την ακολουθήσει απευθείας στην Β' Πειραιά, και ποιες ομάδες θα δώσουν αγώνες μπαράζ με στόχο την παραμονή τους. Το πρόγραμμα της 30ης ημέρας του πρωταθλήματος για τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία, είναι: Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Ατρόμητος Πειραιά, Α.Ε. Σαρωνικός-Μοσχάτο και Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Αστέρια Δραπετσώνας. Αναλυτικά, η Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού η οποία βρίσκεται στην 13η θέση με 20 βαθμούς, υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Πειραιά ο οποίος είναι 1ος με 77 βαθμούς και θέλει την νίκη ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, καθώς το Μοσχάτο το οποίο είναι 2ο με 75 βαθμούς 'καραδοκεί'. Στο άλλο πολύ σημαντικό παιχνίδι, η Α.Ε. Σαρωνικός θέλει την νίκη κόντρα στο ισχυρό Μοσχάτο ώστε ανεξαρτήτου αποτελέσματος του αγώνα Μαύρου Αετού-Αστέρια Δραπετσώνας, να γλυτώσει τον απευθείας υποβιβασμό.

Στο τελευταίο παιχνίδι, η ομάδα του Μαύρου Αετού υποδέχεται τα Αστέρια Δραπετσώνας και θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Α.Ε. Σαρωνικός κόντρα στο Μοσχάτο. Συνοψίζοντας, η ομάδα της Αίγινας για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και να διεκδικήσει την παραμονή της στην Α' Κατηγορία μέσω play aout , χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τον Μαύρο Αετό/Ολυμπιάδα. Στα του παιχνιδιού τώρα, το ματς της 29ης αγωνιστικής ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο. Αρκετές επικίνδυνες φάσεις για την ομάδα της Δραπετσώνας οι οποίες σταμάτησαν στον εξαιρετικό για ακόμα μια φορά Κώστα Μπακόμητρο, με τους νησιώτες οι οποίοι βρέθηκαν κοντά στο 0-1 στο 73ο λεπτό με τον Πασχάλη, να φτάνουν μια ανάσα από την νίκη στο 86ο λεπτό με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Γκοτσούλια.

Ο υψηλόσωμος μεσοεπιθετικός εκμεταλλευόμενος τις κόντρες στην περιοχή των γηπεδούχων, βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι αλλά το δυνατό του σουτ πήγε πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο οποίος απόκρουσε εντυπωσιακά. Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές την Κυριακή το μεσημέρι στο 'Γιάννης Βάζος', με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, το οποίο βάση της εικόνας κρίνεται απολύτως δίκαιο. Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Σαρωνικός Βαγγέλη Μαργαρώνη, ο οποίος είπε: 'Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια στο σημερινό παιχνίδι, το παλέψαμε αρκετά αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το πολύτιμο τρίποντο. Πλέον η σωτηρία της ομάδας δεν είναι στο χέρι μας, αλλά σε συνδυασμό αποτελεσμάτων. Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Μοσχάτο, και είμαστε υποχρεωμένοι να το παλέψουμε ως το τέλος' κατέληξε ο 35χρονος πολύπειρος αμυντικός.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Πάλλης, Ρόδης Θ, Μαργαρώνης, Αγγελάκης, Γκιόκα, Πασχάλης, Σκλάβαινας, Γκοτσούλιας Π, Πασβαντόπουλος, Γκοτσούλιας Γ.


Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Δόξα Πειραιά-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 1-1, Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος-Δραπετσώνα 0-3, Ερμής Κορυδαλλού-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 2-2, Παννεαπολικός-Αετός Κορυδαλλού 1-2, Αμφιάλη-Ένωση Ρέντη 2-2, Ίκαρος Καλλιθέας-Μοσχάτο 3-4 και Ατρόμητος Πειραιά-Οδηγήτρια 3-0 α.α.

Βαθμολογία (29 αγώνες): 1. Ατρόμητος Πειραιά 77, 2. Μοσχάτο 75, 3. Αετός Κορυδαλλού  74, 4. Ερμής Κορυδαλλού 64, 5. Αμφιάλη 52, 6. Ένωση Ρέντη 44, 7. Ίκαρος Καλλιθέας  42, 8. Δραπετσώνα 38, 9. Δόξα Πειραιά 37, 10. Παννεαπολικός 33, 11. Παντζιτζιφιακός 32, 12. Αστέρια Δραπετσώνας 26, 13. Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 20, 14. Α.Ε. Σαρωνικός 18, 15. Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 17, 16. Οδηγήτρια -9.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png