Ενημερωτική εκδήλωση της Ακαδημίας Α.Ε. Αίγινας Σαρωνικός στο Λαογραφικό Μουσείο.


Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποίησε η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της Α.Ε. Αίγινας Σαρωνικός για την λειτουργία της ακαδημίας της. Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, προλόγισε ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ και μέλος της επιτροπής κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός. Ο κύριος Μαρμαρινός προανήγγειλε τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και ζήτησε από τους γονείς των παιδιών, που θα συμμετάσχουν στην ακαδημία να γίνουν μέλη του αθλητικού σωματίου. Τέλος παρουσίασε την τρέχουσα κατάσταση, μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας και έκανε μία σύντομη παρουσίαση του κυρίου Νεκτάριου Πανταζή, ο οποίος θα είναι επιστημονικός σύμβουλος της ομάδας. Ο κύριος Πανταζής είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA PRO και διαθέτει πλούσια προπονητική εμπειρία ως βοηθός προπονητή, επί σειρά ετών, κοντά στους Ότο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος. Μάλιστα, όπως διευκρινίστηκε, ο κύριος Πανταζής θα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του, χωρίς αμοιβή, λόγω των ιδιαίτερων δεσμών του με την Αίγινα.

Ακολούθησε η κεντρική ομιλία της εκδήλωσης, που ήταν η πολυεπίπεδη παρουσίαση της Ακαδημίας Α.Ε. Αίγινας Σαρωνικός στους γονείς των μελών και των υποψήφιων μελών της ακαδημίας, που ήταν και το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, που παρακολούθησε την εκδήλωση.

Να σημειώσουμε ότι το προπονητικό σχήμα, συμπληρώνουν οι κύριοι Βασίλης Καλαποθαράκος, κάτοχος UEFA A', Θανάσης Μπακόμητρος, κάτοχος UEFA C', Ανδρέας Θεοχαρίδης και Μιχάλης Χελιώτης, κάτοχοι διπλώματος ΤΕΦΑΑ.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Την εκδήλωση παρακολούθησε, επίσης, ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, δημοτικός σύμβουλος κύριος Γιώργος Μούρτζης.

Ζητούμε συγγνώμη για την ποιότητα του video, καθώς στην εκδήλωση δεν υπήρχε μικροφωνική εγκατάσταση και ο φωτισμός ήταν ελλιπής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png