Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Πειραιά και ο διαχωρισμός των ομίλων του πρωταθλήματος 2018-2019. Στον 1ο όμιλο της Β' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά η κλήρωση της Α’ και Β’ φάσης του Κυπέλλου, καθώς και ο καταρτισμός των ομίλων των νέων πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ κατηγορίας. Για την α’ φάση του κυπέλλου Πειραιά η κληρωτίδα έβγαλε την ΑΕ Σαρωνικός γηπεδούχο με αντίπαλο την Νίκη Ρέντη, με τον νικητή του ζευγαριού να φιλοξενεί για την β’ φάση την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού. 

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Η Νίκη Ρέντη όπως και η ΑΕ Σαρωνικός, θα αγωνίζονται στην Β’ Πειραιά την νέα σεζόν, καθώς αμφότεροι δεν κατάφεραν να παραμείνουν στην Α’ Κατηγορία. Οι ερυθρόλευκοι συμμετείχαν στο 2ο όμιλο και κατέλαβαν την 14η θέση (15 συνολικά ομάδες) με 16 βαθμούς, έχοντας σε 28 αγώνες 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 19 ήττες. Η 14η θέση την οδήγησε στα play out (μαζί με 4 ομάδες), όπου κατέλαβε την τελευταία θέση, και μαζί με τον ουραγό Φαληρικό αποχαιρέτησαν την Α’ Κατηγορία. Η Νίκη Ρέντη ιδρύθηκε το 1972, και έχει κατακτήσει 2 φορές το Κύπελλο Πειραιά. Τη σεζόν 1974-75 και τη σεζόν 1982-83. Η Α’ φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών θα διεξαχθεί το διήμερο 15 και 16 Σεπτεμβρίου, ενώ η Β’ το διήμερο 22 και 23 του ίδιου μήνα. Αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης του κυπέλλου, πραγματοποιήθηκε ο διαχωρισμός των ομίλων των πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ κατηγορίας. Η ΑΕ Σαρωνικός κληρώθηκε στον 1ο όμιλο της Β’ Πειραιά, μαζί με τις Οδηγήτρια, Φαληρικό, Ολυμπιακό Περάματος, Α.Ε. Νίκαια, Νέοι Ευγενείας, Πειραϊκό, Άρης Αμφιάλης, Α.Ο. Αγίου Δημητρίου, Αργοναύτη, Αστέρα Νίκαιας, Πανιώνιο Κερατσινίου, Λέοντες Καμινίων και Νέοι Δραπετσώνας. Τις προσεχές ημέρες θα διεξαχθεί η κλήρωση για το πλήρες πρόγραμμα των αγωνιστικών.

Η έναρξη των πρωταθλημάτων έχει οριστεί το διήμερο 6 και 7 Οκτωβρίου. Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον προπονητή των νησιωτών Θανάση Μπακόμητρο, οποίος είπε τα εξής: 'Η δυσκολία στο πρωτάθλημα της Β' Πειραιά όπως είναι έτσι δομημένο, είναι πως όλες οι ομάδες ξεκινάνε με κίνητρο και φιλοδοξίες. Οι περισσότερες ομάδες έχουν 'βαριά' φανέλα και σίγουρα θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είμαστε μια νέα ομάδα και το λιγότεροι που μας απασχολεί είναι η κλήρωση'. Όσο αναφορά τον θεσμό του κυπέλλου, ο νεαρός τεχνικός της Α.Ε. Σαρωνικός είπε πως 'είναι μια καλή ευκαιρία ώστε να δούμε τον βαθμό ετοιμότητας που βρισκόμαστε, να διακρίνουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε'.

Αναλυτικά οι υπόλοιποι όμιλοι: (Α' Κατηγορία) 1ος όμιλος: Αμφιάλη, Αίας Σαλαμίνας, Ήφαιστος, Ερμής Κορυδαλλού, Χαραυγή, Δίας Κορυδαλλού, Καστέλλα, Α.Ο. Κορυδαλλός, Αστέρια Δραπετσώνας, Α.Σ. Ποντίων, Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού, Ίκαρος Καλλιθέας, Θύελλα Μοσχάτου, Ελλάς Ποντίων.

(Α' Κατηγορία) 2ος όμιλος: Αετός Κορυδαλλού, Ένωση Ρέντη, Κύπρος Κορυδαλλού, Α.Ε. Μοσχάτου, Καραβάς, Αναγέννηση Μοσχάτου, Ατρόμητος Κερατσινίου, Παννεαπολικός, Χαλκηδόνα, Α.Σ. Δραπετσώνας, Αστυπάλαια Κορυδαλλού, Δόξα Πειραιά, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα, Α.Ε. Περάματος.

(Β' Κατηγορία) 2ος όμιλος: Νίκη Ρέντη, Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος, Φίλαθλοι, Ένωση Καμινίων, Α.Ο.Κ. Φαλήρου, Αστέρας Κερατσινίου, Ολυμπιακός Κερατσινίου, Ηρακλής Νίκαιας, Άνω Νεάπολη, Θησέας, Πανφαληρικός, Φοίνικας Αγ. Σοφίας, Νέο Ικόνιο, Σπίθα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png