Φαληρικός-Α.Ε. Σαρωνικός 0-2. Για την 1η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πρεμιέρα με το δεξί στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας του Πειραιά, έκανε το μεσημέρι της Κυριακής η Α.Ε. Σαρωνικός. Το συγκρότημα της Αίγινας επικράτησε με 2-0 του Φαληρικού στις Σιταποθήκες για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, χάρις στα τέρματα που σημείωσαν οι Γκοτσούλιας και Σιάνη. Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, και είχαν δυο μεγάλες στιγμές για να προηγηθούν. Αρχικά με τον Σώζο στο 16ο λεπτό με κεφαλιά και στην συνέχεια με τον Μαύρο στο 21ο με προβολή, με τις δύο προσπάθειες να σταματάνε στο δοκάρι του Μπακόμητρου. Από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα οι νησιώτες ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα να πάρουν τα ηνία του ματς. Στο 28ο λεπτό μια κεφαλιά του Αγγελάκη δεν βρήκε στόχο, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή πέντε λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο να φτάνει μια ανάσα από το 0-1.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal






Η ανωτερότητα της Α.Ε. Σαρωνικός μετά το 20 καρποφόρησε στο 42ο λεπτό, όταν μετά από εκπληκτικό ένα-δύο Τρίμπου με Πασχάλη, ο τελευταίος βρήκε τον Γκοτσούλια, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του α' ημιχρόνου, με τους νησιώτες όταν αποφάσισαν να παίξουν την μπάλα κάτω, έδειξαν να κυριαρχούν του αντιπάλου. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, δίχως όμως να καταφέρουν πολλά πράγματα, καθώς εμφάνισαν αρκετές αδυναμίες στην τελική προσπάθεια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 56ο λεπτό ήρθε και το 0-2 με τον Σιάνη. Ο έμπειρος επιθετικός έγινε κάτοχος της παράλληλης μπαλιάς του Γκοτσούλια και με άψογο πλασέ σημείωσε το 0-2 μέσα σε αποθέωση. Στην φάση του 0-2, είχε προηγηθεί μια εξαιρετική αντεπίθεση των νησιωτών, με τον Πασχάλη να τροφοδοτεί τον Γκοτσούλια, πριν εκείνος χρίσει σκόρερ τον Σιάνη. Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στις Σιταποθήκες, με την Α.Ε. Σαρωνικός να υπερτερεί του Φαληρικού σε απόδοση, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Στις εξέδρες βρέθηκαν περίπου 50 φίλαθλοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση δυο αρκετά γνώριμων ομάδων κυρίως από την Α' Πειραιά, οι οποίες υποβιβάστηκαν την περασμένη σεζόν στην Β' Κατηγορία. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πετρίδης με βοηθούς τους Κεφαλιάκο και Κωνσταντόπουλο. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τους Νέους Ευγενείας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πάλλης Π (77' Πασβαντόπουλος), Αγγελάκης, Σπυριδάκης, Γκιόκα, Πασχάλης (92' Μενάγιας), Αμίρ Τσελάι, Γκοτσούλιας Γ, Τρίμπος (82' Πάλλης Γ.), Σιάνη (88' Φεϊζούλα).
Στα άλλα αποτελέσματα: Αργοναύτης-Πειραϊκός 0-1, Λέοντες Καμινίων-Αστέρας Νίκαιας 0-4, Ολυμπιακός Περάματος-Νέοι Δραπετσώνας 3-2, Νέοι Ευγενείας-Πανιώνιος Κερατσινίου 3-1, Οδηγήτρια-Α.Ο. Αγ. Δημητρίου 0-3 α.α, Άρης Αμφιάλης-Α.Ε. Νίκαια 3-0 α.α.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png