Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου 20, 21 και 22 Οκτωβρίου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Επτά συνολικά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού του τριημέρου Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας, για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 3η αγωνιστική της Β' κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 13.00 από τον Πειραϊκό στο γήπεδο του Μοσχάτου. Για την 3η αγωνιστική των Κ16, η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 12.00 τον Α.Ο. Καστέλλας στο γήπεδο του Ρέντη.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στο μπάσκετ και την 2η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ανδρών, ο Παναιγιναϊκός φιλοξενεί την Δευτέρα στις 22.00 στο κλειστό του Περάματος τον Γυμναστικό Σύλλογο Μεγάρων. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, για την 3η αγωνιστική της Γ' Παίδων, ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 11.00 τον Ατρόμητο Πειραιά στο ανοικτό Αλιμπράντη. Στον σύλλογο του Σαρωνικού, το εφηβικό τμήμα θα αγωνιστεί την Κυριακή στις 12.00 με τον Ατρόμητο Πειραιά, επίσης στο κλειστό Αλιμπράντη. Στο βόλεϋ τέλος, το Σάββατο στις 14.00 στο ΕΠΑΛ, ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Άλιμο για την 2η αγωνιστική των Α' Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ενώ την Κυριακή την ίδια ώρα (14.00), για την 2η αγωνιστική της Α' Τοπικής Γυναικών, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Αθλητικό Σύλλογο Περιστερίου στο κλειστό "Δίδυμα Χωράφας".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png