Α.Ε. Σαρωνικός-Αστέρας Νίκαιας 1-1. Για την 4η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Video - ρεπορτάζ: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, Α.Ε. Σαρωνικός και Αστέρας Νίκαιας ήρθαν ισόπαλοι 1-1 για την 4η αγωνιστική της Β' κατηγορίας του Πειραιά. Ο αγώνας δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας, καθώς από την μία οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν την ελαφρά πρωτοβουλία στο παιχνίδι τους, αλλά ήταν εξαιρετικά νωθροί, ενώ από την άλλη, οι κυανόλευκοι του Αστέρα εμφάνισαν πολλές αδυναμίες ειδικά στο α' ημίχρονο. Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα, η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου ξεκίνησε ιδανικά της αναμέτρηση, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με σκόρερ τον Πασχάλη.

Ο Τρίμπος με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, βρήκε τον Ρούσσο ο οποίος με προβολή προσπάθησε να σκοράρει, η μπάλα μετά από αδράνεια των αμυντικών του Αστέρα έφτασε στον 25χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ από κοντά, άνοιξε το σκορ μέσα σε αποθέωση. Το γρήγορο τέρμα έδειξε να φέρνει άλλον αέρα στους νησιώτες, οι οποίοι έβλεπαν τις αδυναμίες των φιλοξενούμενων σε όλες τις γραμμές, και προσπάθησαν να μετατρέψουν την κυριαρχία τους και σε άλλα τέρματα. Στο 18ο λεπτό μάλιστα, λίγο έλειψε να κάνουν το 2-0 με τον Σπυριδάκη μετά από νέα εκτέλεση φάουλ του Τρίμπου, να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Βελαλόπουλου Α. με γυριστή κεφαλιά. Η τελευταία καλή στιγμή για το α' μέρος σημειώθηκε με τον δραστήριο Πασχάλη να πιάνει ένα δυνατό σουτ από τα 20 περίπου μέτρα, και να βλέπει τον υψηλόσωμο πορτιέρο του Αστέρα, να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, με τους γηπεδούχους της Α.Ε. Σαρωνικός να πατούν καλύτερα στο χορτάρι του γηπέδου της Αίγινας, χωρίς όμως απόλυτη συνοχή στο παιχνίδι τους. Από την άλλη, μέτρια ως κακή χαρακτηρίζεται η εικόνα της ομάδας της Νίκαιας, με πολλές λάθος πάσες και χωρίς ουσία στο παιχνίδι τους. Χαρακτηριστικό της προβληματικής εικόνας των κυανέρυθρων είναι, ότι ο τερματοφύλακας της Α.Ε. Σαρωνικός Κώστας Μπακόμητρος ήταν απλά θεατής στον α' ημίχρονο. Στην επανάληψη, το σκηνικό άλλαξε ελαφρώς καθώς οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με στόχο να πιέσουν ώστε να ισοφαρίσουν, και το πέτυχαν με την συμπλήρωση 49 λεπτών.

Ο Βελαλόπουλος Σ. βγήκε κερδισμένος στην μονομαχία με τον Χρυσοχόο αριστερά κοντά στο κόρνερ, και με εξαιρετική ΄παράλληλη μπαλιά στο χώρο του πέναλτυ, βρήκε τον Λαλάι ο οποίος με περίτεχνη ενέργεια απέφυγε το μαρκάρισμα των αμυντικών της Α.Ε. Σαρωνικός και με δυνατό αριστερό πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κώστα Μπακόμητρου. Όπως είναι λογικό, το τέρμα του Λαλάι πανηγυρίστηκε 'έξαλλα' από τους 20 και πλέον φίλους του Αστέρα, οι οποίοι προσπάθησαν στην συνέχεια να ωθήσουν τους ποδοσφαιριστές για την ολική ανατροπή. Από εκείνο το σημείο και για 20 λεπτά, δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, καθώς οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με βαθιές κυρίως μπαλιές να απειλήσουν, με τους φιλοξενούμενους να αρκούνται στο 1-1 και ουσιαστικά να μην απειλούν. Στο 74ο λεπτό, ο τεχνικός της Α.Ε. Σαρωνικός πέρασε τον Φεϊζούλα στην θέση του αρκετά δραστήριου Θοδωρή Ρούσσου, με τον πρώτο να δίνει νέα πνοή στην ομάδα του, τόσο με την ταχύτητά του, όσο και με την άρτια τεχνική του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν αρκετά δραστήριος, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην ευάλωτη αμυντική γραμμή του Αστέρα. Στο 90ο λεπτό και ενώ η πίεση των γηπεδούχων ήταν διαρκής, ο 16χρονος μεσοεπιθετικός λίγο έλειψε να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του, αλλά το πολύ δυνατό γυριστό σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση, πέρασε ελάχιστα άουτ. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Ανθόπουλου (Γκολές-Ιωαννίδης), βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ και βαθμούς, μετά από ένα ομολογουμένως κακό ποιοτικά παιχνίδι.
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Γκαρής, Σπυριδάκης, Γκιόκα, Πασχάλης, Τσελάι, Ρούσσος (74' Φεϊζούλα), Τρίμπος, Σιάνη.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Α.Ο. Αγίου Δημητρίου-Αργοναύτης 4-1, Άρης Αμφιάλης-Λέοντες Καμινίων 6-1, Ολυμπιακός Περάματος-Νέοι Ευγενείας 3-5, Νέοι Δραπετσώνας-Πειραϊκός 1-3, Νίκαια-Πανιώνιος Κερατσινίου 0-3 α.α, και Φαληρικός-Οδηγήτρια 3-0 α.α.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png