Α.Ο. Αγίου Δημητρίου-Α.Ε. Σαρωνικός 2-0. Για την 6η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας του Πειραιά, ο Αθλητικός Όμιλος Αγίου Δημητρίου (Α.Ο.Α.Δ.) φιλοξένησε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Χαραυγής την Α.Ε. Σαρωνικός, της οποίας επικράτησε με 2-0. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Λάζι στο 38ο λεπτό με δυνατό σουτ και ο Καλυβάς με την συμπλήρωση 50 λεπτών με όμορφο πλασέ. Αυτή ήταν η 4η νίκη του Α.Ο.Α.Δ. στο πρωτάθλημα, ο οποίος παραμένει αήττητος. Από την άλλη, η ομάδα της Αίγινας γνώρισε την 1η της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα (. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τραϊφόρος, με βοηθούς τους Λυτρίβη και Βλαχόπουλο. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός θα υποδεχτεί τον Άρη Αμφιάλης.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος (83' Πάλλης Π.), Πασβαντόπουλος, Γκαρής, Αγγελάκης, Γκιόκα (70' Μπακόμητρος Ν.), Πασχάλης, Τσελάι, Ρούσσος (51' Φεϊζούλα), Τρίμπος, Σάνη.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Φαληρικός-Πειραϊκός 0-3, Λέοντες Καμινίων-Αργοναύτης 1-0, Ολυμπιακός Περάματος-Αστέρας Νίκαιας 2-0, Άρης Αμφιάλης-Πανιώνιος Κερατσινίου 2-0, Νέοι Δραπετσώνας-Νίκαια 3-0 α.α, Νέοι Ευγενείας-Οδηγήτρια 3-0 α.α.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png