Α.Ε. Σαρωνικός-Άρης Αμφιάλης 6-1. Για την 7η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας του Πειραιά, η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 6-1 του Άρη Αμφιάλης στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Η νησιώτικη ομάδα προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο χάρις στα τέρματα των Σπυριδάκη στο 40 και Γκοτσούλια στο 43ο λεπτό. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα τέσσερα τέρματα. Συγκεκριμένα, ο Πασχάλης στο 60ο λεπτό με πλάσε το 3-0, με τον Γκοτσούλια στο 65ο λεπτό να σημειώνει το 4-0.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Οκτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 5-0, με τον Πασβαντόπουλο στο 75ο λεπτό να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 6-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ με τον Γεωργαλάκη στο 86ο λεπτό. Αυτή ήταν η 4η νίκη (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) της Α.Ε. Σαρωνικός στο πρωτάθλημα (3 νίκες στον αγωνιστικό χώρο και 1 στα χαρτιά κόντρα στην Νίκαια), με τον Άρη Αμφιάλης να έχει 5 νίκες (1 ισοπαλία, 1 ήττα) μετά από 7 αγωνιστικές (3 νίκες στον αγωνιστικό χώρο και 2 στα χαρτιά με Νίκαια και Οδηγήτρια). Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χατζηγιάννης με βοηθούς τους Αλεξόπουλο και Ιωαννίδη. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τους Λέοντες Καμινίων εκτός έδρας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Γκαρής (61' Πάλλης Γ.), Σπυριδάκης. Γκιόκα, Πασχάλης, Τσελάι, Γκοτσούλιας (72' Μπακόμητρος Ν.), Τρίμπος (70’ Ρούσσος), Σάνη (67' Φεϊζούλα).

Στα άλλα αποτελέσματα: Πειραϊκός-Νέοι Ευγενείας 1-0, Πανιώνιος Κερατσινίου-Λέοντες Καμινίων 5-0, Αστέρας Νίκαιας-Φαληρικός 2-1, Νέοι Δραπετσώνας-Α.Ο. Αγίου Δημητρίου 2-1, Νίκαια-Ολυμπιακός Περάματος 0-3 α.α. και Οδηγήτρια-Αργοναύτης 0-3 α.α.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png