Α.Ε. Σαρωνικός-Νέοι Δραπετσώνας 3-0. Για την 12η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 12η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επιβλήθηκε με 3-0 των Νέων Δραπετσώνας. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, με τους νησιώτες να ανοίγουν το σκορ στο 23ο λεπτό με τον Πασχάλη. Στο 36ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι του Σωτήρη Γκαρή, με τον Φραντσί Ικόνομη να αναλαμβάνει την εκτέλεση του , και τον Κώστα Μπακόμητρο να αποκρούει εντυπωσιακά.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν ακόμα δύο τέρματα στην επανάληψη. Συγκεκριμένα με τον Μιστάκου με την συμπλήρωση 50 λεπτών και με τον Τρίμπο 6 λεπτά αργότερα. Αυτή ήταν η 9η νίκη (οι 2 άνευ αγώνα κόντρα σε Νίκαια και Οδηγήτρια) της Α.Ε. Σαρωνικός στο πρωτάθλημα, ενώ έχει 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Οι νησιώτες βρίσκονται στην 2η θέση με 29 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό Περάματος ο οποίος πέρασε εύκολα από τις Σιταποθήκες (4-1 τον Πανιώνιο Κερατσινίου) να προπορεύεται με 31β. Στην 3η θέση είναι ο Άρης Αμφιάλης με 25, όσους έχει και ο Πειραϊκός.

Στην 5η θέση βρίσκεται ο Αστέρας Νίκαιας με 24β, με τους Νέους Δραπετσώνας να ακολουθούν με 20. Ο Α.Ο. Αγ. Δημητρίου είναι 7ος με 18β με τους Φαληρικό και Νέοι Ευγενείας να ακολουθούν με 17. Στην 10η θέση βρίσκεται ο Πανιώνιος Κερατσινίου με 14, ενώ 11οι είναι οι Λέοντες Καμινίων με 10 βαθμούς. Στην 12η θέση είναι ο Αργοναύτης με 12. Α.Ε. Νίκαιας και Οδηγήτρια δεν κατέβηκαν στο πρωτάθλημα και από την νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Γ. Κατηγορία. Διαιτητής ήταν ο Γιανναράκης με βοηθούς τους Γκολέ και Φωτιάδη. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Περάματος εκτός έδρας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Αγγελάκης, Γκαρής, Γκιόκα, Πασχάλης, Τσελάι (85' Πιπίνης), Μιστάκου (81' Γκαρής Ν.), Τρίμπος (87' Ρόδης Θ.), Σάνη.
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Πειραϊκός-Άρης Αμφιάλης 2-3, Αστέρας Νίκαιας-Α.Ο.Α.Δ. 1-0, Αργοναύτης-Φαληρικός 2-2. Πανιώνιος Κερατσινίου-Ολυμπιακός Περάματος 1-4, Νέοι Ευγενείας-Λέοντες Καμινίων 2-1.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png