Α.Ε. Σαρωνικός-Φαληρικός 1-0. Για την 14η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Για την 14η αγωνιστική και 1η του β' γύρου στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας του Πειραιά, η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 1-0 του Φαληρικού, την Κυριακή το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 54ο λεπτό ο Πασχάλης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να χαρίζει την νίκη στην ομάδα του, η οποία παραμένει κοντά στον Ολυμπιακό Περάματος ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την Δραπετσώνα κόντρα στους Νέους με 2-0. Η ομάδα του Περάματος βρίσκεται στην 1η θέση με 35 βαθμούς, με την νησιώτικη ομάδα να ακολουθεί με 33β. Στην 3η θέση ανέβηκε ο Άρης Αμφιάλης με 29β, όσους έχει και ο Πειραϊκός. Ακολουθεί ο Αστέρας Νίκαιας με 28, με τον Α.Ο.Α.Δ. να είναι 6ος με 24.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Στην 7η θέση βρίσκονται οι Νέοι Δραπετσώνας με 23β με τους Νέους Ευγενείας να είναι στην 8η θέση με 21β. Στην 9η θέση είναι ο Φαληρικός με 20β, με τον Πανιώνιο Κερατσινίου να είναι 10ος με 15. Στην 11η θέση βρίσκονται οι Λέοντες Καμινίων με 10 βαθμούς, ενώ στην 12η θέση βρίσκεται ο Αργοναύτης με 8. Οδηγήτρια και Νίκαια έχουν αποχαιρετήσει την Β' Κατηγορία, καθώς δεν κατέβηκαν στο φετινό πρωτάθλημα. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπεσίρης με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Φωτιάδη.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τους Νέους Ευγενείας εκτός έδρας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Γκαρής, Σπυριδάκης, Γκιόκα, Πασχάλης, Τσελάι, Φεϊζούλα, Τρίμπος (84' Αγγελάκης), Σάνη (88' Πάλλης).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Πειραϊκός-Αργοναύτης 0-0, Αστέρας Νίκαιας-Λέοντες Καμινίων 2-1, Νέοι Δραπετσώνας-Ολυμπιακός Περάματος 0-2, Πανιώνιος Κερατσινίου-Νέοι Ευγενείας 1-1, Α.Ο. Αγ. Δημητρίου-Οδηγήτρια 3-0 α.α, Νίκαια-Άρης Αμφιάλης 0-3 α.α.

Επόμενη αγωνιστική (15η): Πειραϊκός-Πανιώνιος Κερατσινίου, Αργοναύτης-Αστέρας Νίκαιας, Φαληρικός-Νέοι Δραπετσώνας, Νέοι Ευγενείας-Α.Ε. Σαρωνικός και Άρης Αμφιάλης-Α.Ο. Αγ. Δημητρίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png