Νέοι Ευγενείας-Α.Ε. Σαρωνικός 3-2. Για την 15η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 15η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας του Πειραιά οι Νέοι Ευγενείας επικράτησαν με 3-2 της Α.Ε. Σαρωνικός την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Χαραυγής (ΑΓΕΤ). Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σκουλουδάκη στο 42ο λεπτό με πλασέ, σκορ με το οποίο έκλεισε το α' ημίχρονο. Στο 5ο λεπτό (50') της επανάληψης οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Αλειφεράκη πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Κουρπά, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Μπακόμητρο και με δυνατό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Οι νησιώτες μείωσαν στο 75ο λεπτό με τον Πασχάλη, ο οποίος έγινε αποδέκτης της εκτέλεσης φάουλ του Τρίμπου και μετά από συνωστισμό στα καρέ των γηπεδούχων, με δυνατό σουτ έγραψε το 2-1.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Επτά λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης (83') η Α.Ε. Σαρωνικός ισοφάρισε σε 2-2 με σκόρερ τον Σάνη με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πασβαντόπουλου, για να έρθει ο Τριανταφύλλου με την συμπλήρωση 90 λεπτών στο ματς, να δώσει την νίκη στην ομάδα του, με καρφωτή κεφαλιά. Αυτή ήταν η 2η ήττα (η 1η την 6η αγωνιστική από τον Α.Ο.Α.Δ.) της Α.Ε. Σαρωνικός στο πρωτάθλημα (10 νίκες, 3 ισοπαλίες), με την ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου να παραμένει πάντως στην 2η θέση με 33 βαθμούς, 5 λιγότερους πλέον από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Περάματος ο οποίος πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά με την Οδηγήτρια.

Από την άλλη, οι πράσινοι έφτασαν τις 7 νίκες (3 ισοπαλίες, 5 ήττες) στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην 7η θέση με 24 βαθμούς. Στην 3η θέση ανέβηκε ο Άρης Αμφιάλης με 32β, με τον Αστέρα Νίκαιας να ακολουθεί με 31.

Στην 5η θέση με 30 βαθμούς βρίσκεται ο Πειραϊκός, με τον Α.Ο. Αγ. Δημητρίου να είναι 6ος με 24. Στην 8η θέση είναι οι Νέοι Δραπετσώνας με 23 όσους έχει και ο Φαληρικός, με τον Πανιώνιο Κερατσινίου να είναι 10ος με 16 βαθμούς. Ακολουθούν οι Λέοντες Καμινίων με 13, με τον Αργοναύτη να είναι 12ος με μόλις 8 βαθμούς. Ουραγοί Νίκαια και Οδηγήτρια οι οποίοι δεν κατέβηκαν στο πρωτάθλημα και την νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Γ' Πειραιά. Διαιτητής του αγώνα της Χαραυγής ήταν ο Κωνσταντόπουλος με βοηθούς τους Τραϊφόρο και Τσάνο.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Πειραϊκό.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Γκαρής, Σπυριδάκης (72' Πάλλης Γ.), Γκιόκα, Πασχάλης, Τσελάι (18' λ.τρ. Φεϊζούλα), Γκοτσούλιας (60' Μπακόμητρος Ν.), Τρίμπος, Σάνη.
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Πειραϊκός-Πανιώνιος Κερατσινίου 1-1, Φαληρικός-Νέοι Δραπετσώνας 2-0, Αργοναύτης-Αστέρας Νίκαιας 1-6, Άρης Αμφιάλης-Α.Ο. Αγ. Δημητρίου 2-0, Λέοντες Καμινίων-Νίκαια 3-0 α.α, Οδηγήτρια-Ολυμπιακός Περάματος 0-3 α.α.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png